Syafi demam..

mamapp
0
Kesian syafi.. start dari sabtu sampai hari ni dia demam.. dah 4 hari.. mmg panas suhu badan dia.. nih 1st time syafi demam lebih dr 1 hari.. tak tau laa ada kaitan dgn diarrhea dia ke idak.. doctor kata maybe ada connection.. it's viral fever.. satu badan naik ruam.. org yg xtau ckp campak.. tp syafi x gatal2 plak.. dah 2 hari syafi tak lalu nak makan.. kesian anak aku.. dah masuk 3 hari dia demam, nampak dia letih n tak larat.. walau camane pun, bila panas dia kurang boleh plak dia main2 lagi.. bila panas dtg mulalah dia merengek.. maybe sakit kepala or apa2 lah.. dia xdpt ckp so tak tau laa apa yg dia x selesa..

pagi tadi sebelum aku gi keje dia berak 2 kali.. alhamdulillah panas dia dah kurang sket tp demam still ada.. hopefully demam dia x dtg lagi.. td pun tgk dia dah boleh senyum2.. minta2 dia sihat semula.. aku pun ni dah ketandusan tidur yg teramat nih huhu..

Post a Comment

0Comments

Words of wisdom

Post a Comment (0)

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!