Beli Breakfast di Kejap Food Drive Thru Federal Highway - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, September 7, 2022

Beli Breakfast di Kejap Food Drive Thru Federal Highway

Semasa mama mulakan perjalanan ke Muar aritu, mama sempat singgah dan Beli Breakfast di Kejap Food Drive Thru. Dah lama mama tahu tentang Kejap Food ni tapi tak berkesempatan nak pergi. Alang-alang nak masuk tol Ebor tu 

Baca juga:


Beli Breakfast di Kejap Food Drive Thru Federal Highway

Jom tengok apa yang kami beli kat sini.

Cantik kan drive thru ni. Macam kat US pula macam dalam movie tu.


Karipap 2 ketul. En hubby suka karipap ni dia kata rasa macam ala karipap Ikea cuma takde telur aje.

Iced latte. Pekat sungguh rasa dia ni. En hubby suka.


Mama minum white coffee.. Sejak menjak ni memang mama banyak minum minuman panas. Lagipun batuk mama sekarang ni teruk sungguh sejak beberapa kawan opis kena influenza. Sedap white coffee ni. Cuma bekas cawannya agak besar takdapat nak fit cup holder kat kereta mama. 

Mama ada beli sotong goreng juga rasanya mana tah gambarnya hihi.. Sedap.juga rasa dia. Lembut aje sotong tu.


Menu Kejap Food Drive Thru Federal Highway

Ini dia Menu Kejap Food Drive Thru Federal Highway


Harga murah aje, bolehlah mama singgah lagi

So far puas hati beli di Kejap Food, Petron Mile 3 Federal Highway ni. Mama nak puji staff yang jaga kaunter. Peramah dah siap beri cadangan set mana untuk kami pilih. Tenkiu dik.


10 comments:

  1. Menarik juga konsep kedai ni. Selalu drive thru jumpa western fast food je

    ReplyDelete
  2. lama dah tak lalu kat Bt 3 tu...patutlah tak pernah nampak

    ReplyDelete
  3. Bagus konsep macam ni..kalau ada banyak franchise kat swmua tempat seluruh Malaysia pun bagus kan

    ReplyDelete
  4. haah sis..macam kat oversea pula drive thru dia...tgk menu2 pun macam sedap je...

    ReplyDelete
  5. Haah lah mama. Memang nampak macam dalam filem Hollywood

    ReplyDelete
  6. Wah macam-macam menu ada yea... hr tu ada nampak, Nanti nak tryla singgah dekat situ

    ReplyDelete
  7. Pergh!! Banyak betul menu dia.. Best.. Best..

    ReplyDelete

Words of wisdom