Makan Murtabak Kg Melayu Majidee Azo 96 Johor Bahru, Johor - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, November 2, 2021

Makan Murtabak Kg Melayu Majidee Azo 96 Johor Bahru, Johor

Makan Murtabak Kg Melayu Majidee Azo 96 Johor Bahru, Johor. Semasa tinggal Di D'Skyview KSL Esplanade Residence aritu [ baca ni Review D'Skyview KSL Esplanade Residence, Johor Bahru, Johor ] keesokkan harinya kami breakfast murtabak yang gelemer kat JB ni iaitu Murtabak Kg Melayu Majidee Azo 96 Johor Bahru, Johor.


Makan Murtabak Kg Melayu Majidee Azo 96 Johor Bahru, Johor

Murtabak ni highly recommended by adik ipar mama yang pernah menetap di JB. Dia kata dulu masa duduk JB memang selalu makan dan kalau pergi mana-mana mesti tapau bawa balik.


Murtabak ni berharga RM 18 bagi versi  special. Memang berbaloi sangat sebab intinya tebal dan rasa dia memang sedap. Rasa sedap, sizenya tebal, dan  tak kedekut bahan. Mama makan tu je tanpa cicah apa-apa pun dah sedap. Tapi  cicah kuah yang diberi pun sedap jugak.


Tebal isinya kan.


Maklumat Murtabak Kg Melayu Majidee Azo 96

Syok tengok abg ni tebar roti murtabak


Ini maklumat tentang murtabak ni. Ada sesiap yang favourite murtabak ni kat JB?

Murtabak Kg Melayu Azo 96

Alamat: 19, Jln Masjid, Kampung Melayu Majidee, 81100 Johor Bahru, Johor

Masa beroperasi : Dibuka Khamis - Selasa 8:00pagi–10:00 malam.

Tutup pada hari Rabu

No Telefon: 012-727 5085



10 comments:

  1. memang glamer murtabak ni kat JB..tap saya tak makan...hehehe..

    ReplyDelete
  2. Macam penah beli dari kedai ni jugalah masa gi JB. Beli di JB, untuk dinner di KL. Alhamdulillah elok tak basi

    ReplyDelete
  3. Kalau murtabak kan...kena geng ngan Dania..dia memang hantu murtabak

    ReplyDelete
  4. Coming! Im coming to Jay Bee yeehaaaa... x sabar nak tapau frozen dia juga :D

    ReplyDelete
  5. orang jb ni pun dah lama tak merasainya tau..Kalau dlu mesti sesekali akan datang sini..

    ReplyDelete
  6. Murtabak kg melayu majidee ni mamang terkenal sedapye

    ReplyDelete
  7. rindunya murtabak johor kak, sebab banyak daging kalau area sini banyak bawang dan telur je huhuhui

    ReplyDelete
  8. rindunya makan murtabak di JB! jauh beza dengan murtabak kolumpo

    ReplyDelete

Words of wisdom