Hadiah Top 10 Commentators 2020 Blog Sunah Suka Sakura Dah Sampai - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, February 8, 2021

Hadiah Top 10 Commentators 2020 Blog Sunah Suka Sakura Dah Sampai

Alhamdulillah mama Terpilih Sebagai Top 10 Commentators 2020 Blog Sunah Suka Sakura dan beberapa hari lepas hadiah dari ciksum telah selamat mama terima. Baca kat sini https://www.sunahsukasakura.com/2021/01/top-10-commentators-2020-blog-sunah.html








Terima kasih ciksum atas hadiah yang best-best ni. Nak tengok tak apa yg ciksum bagi mama? Jom..


First, planner dan calendar 2021. Comel dan sangat bagus digunakan seharian

Ciksum macam tau2 mama ni pemggemar kopi..tq tau bg kopi dari indonesia ni dan jugak blackcurrant tea

Fridge magnet yg cantik dan kreatif. Ada link blog maka senang mama nak ingat dari siapa

Comel sangat calendar. Mama letak di taman mini kat opis. Ramai yang tegur cantik. Kat belakang kalendar ni boleh buat as notepad. Best sangat.

Terima kasih ciksum atas semua hadiah ni. Memang best dan mama suka sangat. Semoga bertambah murah rezeki ciksum.. Amin..


24 comments:

  1. Alhamdulillah boleh terus guna.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..sampai pun hadiahnya..terima kasih mama selalu support blog ciksun..comel sungguh kalendar tu 🌸

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq juga buat sunah rajin komen sini dan singgah. kalendar tu mmg comel sgt.. tq tau

      Delete
  3. dana pun dapat jugak kak... seronok betul

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Banyak hadiahnya.

    ReplyDelete
  5. wah banyak hadiahnya,best,rezeki tu =)

    ReplyDelete
  6. Tahniah MamaPP... cantik hadiah calender tu

    ReplyDelete
  7. comelnya calendar tuuuu!!!! tahniah mama!

    ReplyDelete
  8. Alhamdullilah.. tahniah Adda. Macam-macam dapat hadiah ya..

    ReplyDelete
  9. tq semua.. alhamdulillah rezeki dpt hadiah best2..

    ReplyDelete
  10. Wah..menarik..nanti nak terjah la blog ciksun tu.mana tau ada rezeki top komentar plak...heheh...

    ReplyDelete
  11. Memang comel kalendar tu. Tahniah mama

    ReplyDelete
  12. comel kalendar tu. berkenan. tahniah mama dpt hadiah. sonok kan bila dapat hadiah ni. excited. hehe

    ReplyDelete
  13. Cantik hadiah2 nya..mama..Tahniah! :)

    ReplyDelete
  14. best best hadiahnya... esp kalendar tu... sbb zmn pkp ni dah x de kalendar freee... waaaaaa sy la tu

    ReplyDelete
  15. cutenya kelendar tu kak Adda..
    Tahniah kak..

    ReplyDelete

Words of wisdom