Terpilih Sebagai Pemenang Bertuah Segmen Pencarian Bloglist Letopss By Eza Boom Boom - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, January 12, 2021

Terpilih Sebagai Pemenang Bertuah Segmen Pencarian Bloglist Letopss By Eza Boom Boom

Dalam masa beberapa jam ni ada bermacam pengumuman mendebarkan antaranya PKP 2.0 yang dilaksanakan harini untuk 6 buah negeri. Harini pula ada proklamasi Darurat dari DYMM Agong kita. Apapun mama doakan semoga urusan kita semua dibermudahkan dan semoga Covid19 dapat dibanteras. Exam anak mama ke MRSM pun ditunda. Sepatutnya dia exam di MRSM Alor Gajah esok. 






Enough pasal PKP mama nak cerita tentang berita baik pula. Alhamdulillah agaknya rezeki awal tahun atau rezeki birthday, mama Terpilih Sebagai Pemenang Bertuah Segmen Pencarian Bloglist Letopss By Eza Boom Boom. Mama adalah salah seorang pemenang kategori 2 iaitu lucky participant. Wah, seronoknya! Baca sini KEPUTUSAN PEMENANG SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM


Mama ni agak rajin join GA atau segment kan. Sebenarnya bukannya mama nak menang pun. Itu adalah tanda ssupport mama dengan blogger lain. Jika syaratnya mudah dipatuhi insya Allah mama akan join. Menang atau kalah itu kira bonus saja.


Hadiah Kemenangan

Alhamdulillah, hadiah kemenangan sudah selamat mama terima semalam. Excite mama buka bungkusan macam buka hadiah besday pula.

Hadiah yang diterima dari Eza. So sweet siap dibungkus dengan wrapper lagi.


Jeng.. jeng.. inilah Planner Book 2021 yang mama menangi. Yeay! seronoknya. Kebetulan tahun ni mama belum dapat sebarang planner lagi. Boleh la mama guna nanti. btw, suka tengok tulisan Eza.. cantekk







Planner yang dimenangi. Mama memang suka planner jenis macam ni. Boleh tulis banyak-banyak. Disamping tu ada info2 cuti dan planner di depannya. Mama suka.. mama suka..

Terima kasih Eza semoga bertambah murah rezeki dan diberikan kesihatan yang baik. Mama nak juga buat GA tapi hmm... tak kesempatan lagi la huhuu.. Doakan lah mama ada masa untuk buat GA mama nanti ye..


23 comments:

  1. Alhamdulillah menang. Boleh terus guna.

    ReplyDelete
  2. Alhandulillah.. tahniah mama, rezeki tue dpt planner...😊

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. tahniah kak. bestnya dapat hadiah planner tu.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah mama. Rezeki awal tahun. ^^

    ReplyDelete
  5. tahniahnyer mama.. 😅😅😅

    ReplyDelete
  6. eeee seronoknya dapat hadiah, tahniah mama!

    ReplyDelete
  7. menggembiraka orang dengan hadiah ini satu rezeki...

    alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. cantik buku planner dia..Tahniah mamapp

    ReplyDelete
  9. Tahniah mama. Awal tahun ni planner memang antara barang yang dicari

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. Tahniah kak Adda..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Mamapipie. Thank you sangat tau sebab buat entry ni. :)

    Eza ada buat entry balas, hihi. https://www.ezaboomboom.com/2021/01/terima-kasih-kembali-appreciation-post.html :) Jemput baca tau.

    ReplyDelete
  12. Tahniah mama!! Rezeki awal tahun

    ReplyDelete
  13. Tq semua good luck pada yg join ye

    ReplyDelete

Words of wisdom