Pageview 2,300,000 Tiada Pemilik - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, November 21, 2020

Pageview 2,300,000 Tiada Pemilik

Salam hujung minggu semua. Harini mama masuk blog dan perasan nombor Pageview dah melepasi 2300000 dan nampaknya Pageview 2,300,000 Tiada Pemilik juga.







Dah beberapa kali dah memang takde orang yang berjaya capture nombor Pageview blog mama.  Menarik betul la..


Dah lebih 600++ dah. Rasanya smlm mama masuk Pageview mcm 2,280,000++







It's ok mama akan teruskan pencarian untuk capture nombor yang berikutnya pula. Seronok pula mama sebab nak tengok akan ada pemenang atau tidak.. good look semua


Tetiba terasa macam nak buat giveaway pula. Ada idea nak nak buat cane


40 comments:

  1. Mamapipie saya terlebih satu angka. Ada saya tulis pos di blog.
    Memang susah kejar. Takpelah usaha menar sampai dapat. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yr ke NA alahai sayangnya mungkin belum rezeki lagi. Mesti pemgunjung 2.3 juta tu xtau pasal capture ni

      Delete
  2. good look ke good luck mama., hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ada yg perasan rupanya.. saja nak suruh pemgunjung blog ni ensem dan lawa2 looknya

      Delete
  3. Replies
    1. Biasa aje zumal. Ramai lagi power dari mama

      Delete
  4. Yeay! Nanti insyaAllah nak join mama :)

    ReplyDelete
  5. Buat ja kak, ramai blogger akan support hehe :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah.. tapi ramai lagi jutawan lagi hebat kat sana wak

      Delete
  7. Wah giveaway!! Tak sabar nak join!

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan urusan, seronok dapat pv blog jutaan ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq cik matahari.. biasa aje la xde la juta sgt. Jutria ajd

      Delete
  9. harap ada yang menang selepas ini

    ReplyDelete
  10. tahniahh.. lepas ni target 2.5 plak takpun 3juta terus hehe

    ReplyDelete
  11. wow 2 juta lebih..cayalah mama..
    yea sila la buat giveaway..saya mauuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama juga nak capai 2 juta du sebenarnya.. alhamdulillah nanti join tau

      Delete
  12. Wah, tahniah mama sebab dah berjaya mendapat pv 2 juta.. hihi memang jauh ketinggalan dengan saya nie.. and saya akan tunggu mama punya giveaway, Insha Allah akan join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai itunsetakat nombor je shikin.. yg penting ukhuwah Kita kan.. insya allah mama pun baru berangan ni

      Delete
  13. okayyyyy Mama !! saya akan cuba jadi attentive untuk selalu perhatikan no PV..
    nak cubala kot2 terkena menarik ni hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah siri.. mama x sabar nak tunggu winner

      Delete
  14. Ala.. rasanya macam jauh lagi je 2300000 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurang dari sebulan insya allah dlm 3 minggu mcm tu mama rasa

      Delete
  15. nanti boleh capture tiga juta...

    lagi kaw-kaw kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya allah mama countdown tapi 3juta lama lagi la mr h hihi

      Delete
  16. mungkin tak perasan kot. semoga dapat cari pemilik seterusnya :)

    ReplyDelete
  17. Wauu banyaknya pageview. tapi tiada yang bertuah kan

    ReplyDelete

Words of wisdom