Tahniah Pemenang Capture No 590000 Blog Mama - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, March 2, 2020

Tahniah Pemenang Capture No 590000 Blog Mama

Wah tak sangka setelah sekian lama mama buat pemenang capture no blog mama akhirnya dah Ada pemenang bagi pengunjung ke 590000. Tahniah Pemenang Capture No 590000 Blog Mama, iaitu Zatil dari blog theninjablogging.blogspot.com (Ninja Blogging).








Mama dah selamat bank in dah duitnya.. Tahniah sekali lagi Zatil. Tak sangka Ada juga yang perasan capture nombor mama tu. Sebab sebelum ni takde yg claim no 555,555 ingatkan dah xde yang sayang ahaha.

Bukti yang Zatil berikan melalui email. Mama Ada 2 counter blog jgn ditanya kenapa.. haha, sebenarnya dulu mama x pandai nak guna widget blogger so mama letak as HTML code. Yang bestnya code ni Boleh juga simpan data pengunjung kita. Tapi tak tau lah kenapa counter ni lambat naiknya.. counter dari blogger laju pula.







Siapa pula pemilik capture no 600000?

Mama akan teruskan capture no blog mama. Kini mama mencari pengcapture  no 6000000 pula? Kita tunggu sapa yg kena...

30 comments:

  1. Wahhh... tahniah ninja blogging... tertanya² juga siapakah gerangan yang dpt capture 590000 tu...

    ReplyDelete
  2. waaah~ tahniah dapat capture tu.

    ReplyDelete
  3. Seronok pemenang tu... Apa pun tahniah...

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd pemenang2 semua..

    ReplyDelete
  5. Terima kasih banyak2 mama 😍🥰

    ReplyDelete
  6. waaa seronoknyaaa, tahniah ya kepada pemenang !

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang! bestnya.. =)

    ReplyDelete
  8. Wah tahniah pada pemenang.. Semoga makin murah rezeki mamappie..

    ReplyDelete
  9. waahh.. tahniah.. selalu juga tgok capture tu haha.. tp takda rezeki kot..

    ReplyDelete
  10. wah..tahniah..yg penting alert..saya pun selalu jenis tak perasan..

    ReplyDelete
  11. Siapa pula pengunjung ke 600000 Kita tungguuu

    ReplyDelete

Words of wisdom