Happy Birthday My Darling Son - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, February 24, 2020

Happy Birthday My Darling Son

Happy Birthday My Darling Son. Semalam mama buat sambutan hari lahir anak mama secara kecil-kecilan. Dalam kebizian kitaorang especially weekend memang last minute decide nak buat ni. Tiada jemputan sesiapa pun Cuma sepupu terdekat dan makcik pakcik dia je. Tu pun tak semua dapat join.







Sambutan 2 birthday sekaligus. Beza tarikh diorang ni cuma 6 hari. Every time beli kek birthday mmg Syafi akan pilih sendiri konsep yang dia nak. Kali ni kek mak ko ijo Tu ialah kek bertemakan Minecraft. Dalam Tu kek Oreo. Sedap memang sedap tapi habis semua orang makan mulut Dan gigi jadi ijau.. kitaorg makan Sambil gelakkan sama sendiri..

Ni la bukti penangan kek mak ko ijo Tu haha









Happy birthday Syafi and Yasmin semoga menjadi anak soleh Dan solehah yang berjaya dunia dan akhirat. Tiup kek depan TV je walaupun mama dah setup meja kat tempat lain..

Anak mama yang sorang ni adalah saviour mama Di Kala mama dalam kesusahan dan keperitan. Semasa memgandungkan dia dulu memang masa tu Kami diduga hebat. Dengan adanya Syafi dalam perut mama masa alhamdulillah mama Dan ayah menjadi kuat. Kerana itulah maksud nama nama dia Penawar Kebanggaanku.. boleh baca sini http://www.mamapipie.com/2010/08/terkenang.html. Cerita mama bersalin Pula kat sini http://www.mamapipie.com/2008/07/syafi-is-born.html. Budak ni juga lah penyebab mama buat blog ni. 

Guests semua girls.. bertabah ye nak.. sampaikan hadiah birthday dia bungkusan pun Ada sticker princess haha..


Tu je la nak citer..

Huhuu.. sori mama tak sempat nak blogwalking beberapa Ari ni memang tersangat busy. Mama.jangkakan busy sampai nx week. 

Nampak macam penyertaan giveaway mama pun dah slow juga.. korang jgn lupa ajak kengkawan join tau. Sesiapa Yang Ada 2 blog boleh juga join tapi dengan syarat blog Tu mesti aktif.. ok bai dulu ye..


21 comments:

  1. Selamat ulangtahun kelahiran Syafi..sungguh-sungguh hijau ni..tapi tetap cute.

    ReplyDelete
  2. happy birthday Syafi...girl mesti suka princess2..hehe..

    ReplyDelete
  3. Comelnyaa!! Happy birthday!! ;) ;)

    ReplyDelete
  4. meriahnya juga...selamat hari lahir buat adik, moga jadi anak yang bijak, bermanfaat pada ibu bapa..amin

    ReplyDelete
  5. Hepi Birthday syafi dan Yasmin.. 🎉🎉

    ReplyDelete
  6. hepi belated birthday Syafi! Semoga menjadi anak yang soleh. Hijo kek tu ye

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Syafi dan Yasmin ^^ sambut birthday di kalangan princess gitu ye

    ReplyDelete
  8. HB Syafi dan Yasmin, moga jadi anak yang soleh dan solehah...
    berjaya dalam pelajaran,di dunia dan akhirat...

    pandai Syafi pilih kek dia,hijau pun hijaula janji dia suka, kelakar tapi meriah bila semua jd hijo

    ReplyDelete
  9. happy birthday! meriah kek ijau.. hihi

    ReplyDelete
  10. Amin atas DOA semua.. tq wish Syafi birthday ❤️

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir Syafi dan Yasmin ^_^

    ReplyDelete
  12. Happy birthday abang Syafi!!! moga jadi anak yg soleh dunia akhirat..

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday Syafi.. semoga sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah, membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.. aamiin Ya Rabb..

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday buat Syafi..

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday Syafi & Yasmin..Moga membesar jadi anak yang menyenangkan kedua ibu bapa masing-masing dan suksess dalam akademik..

    ReplyDelete
  16. Hapoy birthday Syafi. Dah besar bujang anak akak

    ReplyDelete

Words of wisdom