Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom is Officially Closed - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, February 1, 2020

Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom is Officially Closed

Assalamualaikum semua. Selamat berhujung minggu. Mama dengan ini secara rasminya ingin mengumumkan bahawa Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom is Officially Closed. 







Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang support GA mama. Kesemua peserta ada 55 orang. Boleh tahan ramai yang join. Kalau boleh mama nak bagi hadiah kat semua orang sebagai tanda penghargaan. Tapi apakan daya bajet nan hado. So, mama akan berikan hadiah buat 5 orang bertuah saja la ye.  Kepada semua peserta mama bagi ❤️❤️❤️ ye..

Siapakah bakal pemenang bagi hadiah-hadiah Ni? Tungguuu...







Check Senarai Penyertaan

Kepada semua peserta mama bagi peluang beberapa hari ini untuk check status penyertaan korang di link ini. Check nama korang ada tak dalam senarai peserta? Hadiah tu betul tak seperti yang korang pilih? Kalau ada perubahan bagitau mama segera dalam post ni ye. Check di siini

Kepada Bonde Dan Shuhaida mama menunggu jawapan pilihan hadiah dari Korang. Tapi Kali xde feedback Dlm Masa 48 jam Ni maka mama akn masukkan under hadiah ke 4 ye.



Pengumuman Pemenang

Insya Allah mama akan announce pemenang dalam minggu depan juga. Senarai hadiah seperti berikut
  • Hadiah 1 - Blouse 1
  • Hadiah 2 - Blouse 2
  • Hadiah 3 - Set Perfume
  • Hadiah 4 - RM 50 (wang tunai)
  • Hadiah 5 - RM 30 (wang tunai)


Good luck kepada semua peserta. Korang doakanlah mama murah rezeki boleh GA lagi next time. 

16 comments:

  1. aamiin.. semoga berjaya kepada semua.. hehe..

    ReplyDelete
  2. wah sambutan hangat. moga murah rezeki.. hehe

    ReplyDelete
  3. Hebat penangan giveaway mama. ^^ semoga mama dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. Good luck semua.. almak wk Tak sempat join

    ReplyDelete
  5. Agen Domino Terpercaya menyediakan banyak promo menarik sekali
    Salah satu promo yang diminati banyak orang disini adalah bonus deposit 10% tanpa batas
    Dengan bonus tersebut membuat para pecinta judi online beralih ke situs ini.
    ZumaQQ juga menyediakan deposit via pulsa telkomsel,xl,ovo,dana,gopay,dll
    WA : +6281263106553

    ReplyDelete
  6. Siapalah yang bertuah rezeki menang tu :)

    ReplyDelete
  7. good luck to myself...
    :) ha ha ah ha

    ReplyDelete
  8. gud luxk smua.. gud luck untuk diri sndiri..hahaha

    ReplyDelete
  9. maaf tak sempat nak menyertainya moga ada rezeki sy kelak utk join GA yg lain insya allah

    ReplyDelete
  10. Yeah!! dah habis.. Harap2 bertuahlah..

    ReplyDelete
  11. kalau menang ni mesti bestt, goodluck untuk semua :D

    ReplyDelete
  12. Tak sempat nak join... huhuhu
    ~Good luck semua peserta...

    ReplyDelete

Words of wisdom