2 Orang Top Commentors Bulan Disember 2019 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, January 1, 2020

2 Orang Top Commentors Bulan Disember 2019

Tak sangka dah masuk tahun baru 2020.Selamat Tahun Baru semua. Mama doakan azam baru Korang semu akan menjadi kenyataan.. Special hari Ni sebab tahun baru juga merupakan Hari lahir mama.. special Kan. Satu dunia sambut siap dengan bunga api lagi tau hihi. Special sangat sebagai penutup tahum 2019 ada 2 Orang Top Commentors Bulan Disember 2019 Tau.. wah.. hebat Kan.


Tahniah Mimie Dan Dana. Korang seri lah.. terima kasih banyak-banyak sebab rajin Komen di blog ni. Nanti emailkan detail ye utk urusan pengeposan hadiah. Stay tuned mama akan lancarkan GA dalam Masa beberapa jam lagi..








Terima kasih juga kepada top commentors lain.. Terima kasih Azhafizah, Umi Nazrah, Warisan Petani, Rabia, Sha, Ita, Abd Kadir Dan Salbiah.. sayang Korang ketat-ketat








Terima kasih juga Kepada yang tak tersenarai tapi mama Tau Korang selalu singgah Simi dn Komen sini juga.. tqtq so much. Ni kira dh macam hadih birthday mama Lah Ni.. bagi mama happy dengan Komen Korang.. tq semua


32 comments:

  1. Happy Birthday, mama. Haha. Untung Bday, satu dunia celebrate. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq fieza.. satu dunia celebrate siap dgn bunga api lagi tu tau haha

      Delete
  2. Happy birthday mama. Tahniah untuk semua top komentator

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Fiza.. Thanks to Fiza juga rajin singgah dan komen sini

      Delete
  3. tahniah. mesti best dapat hadiah penghargaan kan?

    zaman-zaman aktif berblog dulu saya pun pernah dapat hadiah penghargaan seperti ini. Rasa berbesr hati...

    ReplyDelete
  4. macam gegar vaganza pulak ada 2 juara..hihi. happy birthday mama! Untung tiap-tiap tahun birthday confirm cuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sal.. iye tak ye jugak ye.. Macam masih ada persamaan dgn GV plak hihi

      Delete
  5. Tahniah kepada mereka semua, dan tahun 2020 semua blogger akan terus berkarya//

    ReplyDelete
  6. welcome kak hehe selalu masuk carta top pengomen blog akak

    ReplyDelete
  7. Happy birthday mama ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Happy new year too..๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah. tahniah semua. excited nya tunggu GA tu ^_^

    ReplyDelete
  9. Tahniah top commenter.. harap2 bulan Jan ni sy boleh tersenarai pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemput la Nurhidaya.. rajin2 komen sini insya allah ada rezeki nanti

      Delete
  10. Alhamdulillah. Terima kasih kak. Selamat hari lahir akak. Semoga terus sukses dalam apa jua bidang diceburi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah mimie.. insya allah hadiah akan di pos minggu depan ye

      Delete
  11. Tahniah kepada semua top commentators.

    ReplyDelete
  12. HB akak, memang special betul bday akak....
    moga di beri kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dana dan tahniah ye jadi top commentor. TQ selalu suppot blog akak

      Delete
    2. sama-sama kak... tak sangka dapat jugak jd top commentor kengkonon nya hehehe

      Delete
  13. akhirnya dapat juga merasa jadi top commentor kt blog akak nh, kadang dana tak terkejar jugak sbb akak rajin buat ntry ... tak macam dana yang buat entry sehari sekali je hehehe malas maklum

    ReplyDelete
  14. Tahniah semua yang rajin datang komen kat sini. Happy birthday Adda.. selamat tahun baru..

    ReplyDelete
  15. wahhh. terbaek.. hepy blated bday :)

    ReplyDelete
  16. Untung la, satu dunia cuti bila hari birthday mama...

    ReplyDelete

Words of wisdom