Menang Tempat Ketiga Contest Isi Dialog di Blog At-Tarmizi.blogspot.com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Friday, December 27, 2019

Menang Tempat Ketiga Contest Isi Dialog di Blog At-Tarmizi.blogspot.com

Alhamdulillah mama Menang Tempat Ketiga Contest Isi Dialog di Blog At-Tarmizi.blogspot.com. Tak sangka dialog mama yang tak berapa nak kreatif tu boleh juga menang haha.. Apapun, TQ Tarmizi kerana memilih mama sebagai pemenang ketiga. Rezeki anak mama lah dapat menang prepaid. Dah selamat pun topup tadi.. tq Tarmizi









isi-dialog%2Bcontest



Announcement pemenang di blog Tarmizi, I loike. Tahniah juga kepada Perdu Cinta dan Naim. Dialog korang memang bagus siap ada pengajaran lagi.. Memang layak menang

Tq juga kepada Safirulamar bagitau mama di Ig malam tadi. Kalau tak, mama sendiri pun tak aware tentang announcement Tarmizi.









Seronok bila berblogging bila ada aktiviti begini. Jom continue support kengkawan blogger kita jom..



18 comments:

  1. tahniah.... hebat mamapipie ni..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah Kak Adda..

    ReplyDelete
  3. Tahniah. tak sempat ejulz nak join contest ni..

    ReplyDelete
  4. tahniah menarik juga ada contest seperti ini

    ReplyDelete
  5. tahniah!!!
    ari tu mcm nak join.
    tapi, at the end, terlupa... hu hu hu...

    ReplyDelete

Words of wisdom