Makan Ice Cream Double Chocolate Oreo McFlurry - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, December 16, 2019

Makan Ice Cream Double Chocolate Oreo McFlurry

Semalam mama sekeluarga buat pertama kali mencuba Makan Ice Cream Double Chocolate Oreo McFlurry. Beli aiskrim ni  semalam di kala ujan lebat. Tah apa Yang merasuk kitaorang Makan Ice Cream Double Chocolate Oreo McFlurry ni masa human lebat haha..






Kitaorang ni memang penggemar McFlurry, biskut Oreo dan coklat Hershey. Maka aiskrim ni adalah combination 3 perkara yang Kami paling suka la..

Sebelum tu ingatkan nak beli di McDonal Kompleks PKNS tapi aiscream coklat takde la pula. Maka kami pergi drive thru McD di Section 3 je

Rasanya memang sedap sangat u ol. Rasa aiskrim coklat Hershey tu memang terasa coklat dan sangat rich rasanya. Di gabungkan pula dengan taburan biskut Oreo. Pehh.. berebut Kami anak beranak makan tau.. harini rasa mcm nak repeat lagi hihii..









28 comments:

  1. wahh..nanti nak cuba jugalah. Nampak macam sedap je tu

    ReplyDelete
  2. Menarik pula tengok nie Adda.. nak kena cari juga nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. dah lama x makan ais krim camni. tempat Gee xda jual. ais krim biasa banyak.

    ReplyDelete
  4. saja je akak ni tau, menayang sekerim di waktu lunch ini... tak try lagi, even prosperity pun tak dan try lagi kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. mama pun x try lagi prosperity. tahun lepas langsung tak makan hihi

      Delete
    2. tahun lepas sempat try sekali je kak... geram tengok yang double tuh, alahai mmg terliur sangat...

      Delete
  5. wih kalau tak takut obesitas mau rasanya makan ice creambanyak

    ReplyDelete
  6. alahai tengah posa ni tengok post sendiri telan air liu plak hihi

    ReplyDelete
  7. Yang ni belum try lagi.
    Last time pernah makan yang cempedak tu biasa-bisa je rasanya.

    ReplyDelete
  8. aida da makan.
    suka suka suka :)
    semua eksrem mcD memang sedap lah.
    nice jer.

    ReplyDelete
  9. Eh kebetulan kelmarin makan yang nestum.. Sedap juga tapi anak yang habis kan..

    ReplyDelete
  10. Belum cuba lagi. mesti sedap ni. aiskrim McD setakat ni so far semua cam okay je

    ReplyDelete
  11. baru makan ice cream cone free kat kenduri kahwih sabtu lepas

    ReplyDelete
  12. Yang ninsedap sebab aiskrim dia Dari coklat Hershey's

    ReplyDelete
  13. waaaaaaaaa dapnyaaaaa, nak kena pi ke bandar jugak lah ni nak makan. haha

    ReplyDelete
  14. yaAllahhh ya Tuhankuuuuuuu.. tak tahu pula kc ada benda alah niiiii. nak jugaaakkk! hehehee

    ReplyDelete
  15. hujan-hujan ni makan aiskrim. hehe. terliur pulak tengok

    ReplyDelete
  16. Sedapnya aiskrim.. Huhuhu.. Aiskrim McFlurry x pernah mengecewakan

    ReplyDelete
  17. Aiskrim coklat Hershey's Tu memang paling sedap. Tadi ayah Syafi dah mul ajk repeat dH

    ReplyDelete
  18. Sedap! terliur kita. tiba2 macam nak mintak husband order kan balik kerja nanti. hehe

    ReplyDelete
  19. Lama tak makan aiskrim mcd. Tengok entri akak ni terus rasa nk beli juga. Hehe

    ReplyDelete
  20. Terus terasa nak makan eskrem plak...dah la sejuk2 ni kan...

    ReplyDelete
  21. aku nak belikan kakak aritu tapi dah habis pulak stoknya..

    ReplyDelete
  22. Aiskrim McFlurry tak pernah tak sedap

    ReplyDelete

Words of wisdom