Menang GA Dari Instagram Cikgu Norazimah - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, October 30, 2019

Menang GA Dari Instagram Cikgu Norazimah

Assalamualaikum semua.. baru-baru ni mama ada Menang GA Dari Instagram Cikgu Norazimah. Alhamdulillah ada rezeki mama. So mama nak tepek kat blog ni sebagai kenangan.







CN pm mama.. pencarian seorang pemenang Dan alhamdulillah nama mama pula naik..


Inilah hadiah yang mama dapat Dari CN


Ini Pula hadiah yang lagi best. Dapat jumpa CN Di hotel bluewave. Kebetulan CN Ada event di situ maka hadiah serah by hand je. Boleh juga Kita jumpa kan.

Seronok jumpa CN buat pertama kali walaupun sekejapan aje tapi mesra macam dh kenal lama.. anyway tq CN atas hadiah ni ye. Semoga ukhwah kita berpanjangan.








18 comments:

  1. banyak kali je menang ni. rezeki betul hehe btw tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki mama.. hihi rasanya xbyk gak yg Menang tapi sangkut sikit2 kira syukur dah

      Delete
  2. tahniah!
    alhamdulillah rezeki.. =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak. Rezeki sekali dapat jumpa kan

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak. Rezeki dapat menang contest serta dapat jumpa blogger sekali

    ReplyDelete
  5. tahniah!semoga wajah mama makin berseri dan awet muda macam CN

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniah tahniah! dpt hadiah, dpt jg jumpa si pemberi ;-)

    ReplyDelete

Words of wisdom