Dapat Hadiah Dari Blogger Anies - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, October 15, 2019

Dapat Hadiah Dari Blogger Anies

Seronoknya mama.. nak tau kenapa? Sebab semalam mama Dapat Hadiah Dari Blogger Anies [ http://aniesandyou.blogspot.com/ ] yang ditujukan khas buat pemberi comment terbanyak bagi entries yang diterbitkan bermula 1st of July hingga 30th September 2019 sahaja. Ini Kali kedua mama dapat hadiah dari Anies

 Rasa-rasa apa isi dia?

Jeng.. jeng.. jeng.. inilah hadiah yang mama dapat. Souvenir pen Bukit Tinggi, hairband Dan buku Ana Solehah

Terima kasih Anies atas tanda kasih sayang ni.. mama hargai sangat-sangat.. semoga ukhwah kita beranjangan..

24 comments:

  1. kali ke-2 dapat. memang bertuah la dapat hadiah selalu ni hehe

    ReplyDelete
  2. Dapat hadiah memang seronok sanagt kannn

    ReplyDelete
  3. Bila hadiah sampai, bebunga nye rasa hati. 😍

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Mamapp. Rajin betul bw ke blog lain.

    ReplyDelete
  5. diam2 cik anies berjalan gi bukit tinggi ye...

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. seronok kan dapat hadiah macam nie Adda..

    ReplyDelete
  7. beliau merupakan blogger yang sangat pemurah..

    saya doakan blogger Anies jadi jutawan supaya boleh memberi hadiah dengan lebih ramai lagi blogger di dunia ini

    Aamiin

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. mmg seronok dpt hadiah ni.. mama ni dah jarang blogwalking skrg tapi maih lagi ada dalam top commentor.. tak sangka

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnye dpt adiah!
    tahniah mamapp!

    ReplyDelete
  10. sama2... harap2nya suka dgn hadiah ni ;-)

    ReplyDelete
  11. alorrrr comelnyaaaaaaa buku tu! alhamdulillah!

    ReplyDelete

Words of wisdom