Top Commentors Bulan Julai 2019 - adianiez AIDA - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, August 1, 2019

Top Commentors Bulan Julai 2019 - adianiez AIDA

Assalamualaikum semua.. Nampaknya bulan Julai sudah pun berlalu.. Walaupun mama agak slow membalas kunjungan korang bulan Julai Ni tapi mama betul- betul hargai semua yang rajin singgah Dan Komen di blog mama. Almaklumlah, bulan Julai ni macam-macam berlaku pada mama. Terima kasih tak terhingga kepada 10 top commentor blog Mamapipie untuk bulan Julai 2019


Top Commentor Julai

Dah lama nak berikan sesuatu untuk top commentor di blog mama.. untuk bulan Julai mama telah memilih Aida http://www.adianiez.com/ selaku top commentor paling banyak untuk menerima saguhati dari mama. Nanti Aida beri details di email mama ye.. terima kasih Aida. Nanti singgah2 la lagi ye


Top 10 Commentors Julai

Kalau Boleh mama nak personally thank everybody.. Kalau Korang Ada Masa jemputlah singgah  10 top commentors blog mama.. Diorang semua ni awesome tau.. Terima kasih adianiez AIDAdear aniesSha MohamednorhidanaBlog AzlindaAlin Bicara MummyWarisan PetaniJannah RamliSuria AmandaAna Suhana & Rubiah Kadir

1.
a
adianiez AIDA27 Loves
2.
IMG20180915134624
dear anies20 Loves
3.
39846816_10216632032133830_6333715445945729024_o
Sha Mohamed17 Loves
4.
20190328_131351-1
norhidana16 Loves
5.
6.
20130729_080849%25280%2529
Warisan Petani14 Loves
7.
IMG_20181206_122108_073
Jannah Ramli13 Loves
8.
b16-rounded
Suria Amanda13 Loves
9.
IMG_20181104_121423_498
Ana Suhana12 Loves
10.
IMG-20180303-WA0090
Rubiah Kadir9 Loves





Mama sayang korang semua.. mmmwaahhh!

19 comments:

  1. wahahha...terer kak Aida...kat blog SuriaAmanda pun jadi top commentors..kat blog saya pun sama,,,hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin orgnya.. rezeki betul Aida

      Delete
    2. alahai :)
      kebetulan masa ada utk blogging hi hi hi...
      lagipun, memang pantang aida blogging tak tinggalkan jejak.
      tq mamapp :)

      Delete
  2. Wah...sama pemenang la Aida pun menang kat blog akak...rezeki Aida betul ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohonrezeki Kita share pemenang

      Delete
    2. alhamdulillah :)
      happy sgt pagi ni.
      sesungguhnya pagi jumaat yg sgt bertuah dpt berita sebegini.

      Delete
  3. Sama-sama,Mamapp. Tahniah kepada semua top commentators. Utamakan mana yang penting dulu, Mamapp. Kalau ada masa, bolehlah blogwalking ke blog orang lain😊.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq jannah insya Allah nanti mama.singgah ye

      Delete
  4. wahhh mekasih kak... ingat kan tak tersenarai, sbb tak terkejar akak banyak bt ntry hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dana rajin gak Komen sini tq Tau.. akak Ni byk entry lagi nak buat tapi Tak sempat.. sementara tfh Ada mood Ni kan

      Delete
  5. wahhhh siap buat list top commentators. kena rajin singgah ni. hihihihhihihi

    ReplyDelete
  6. nak follow blog mereka juga. :D salah berhujung minggu

    ReplyDelete
  7. ehhh ada nama sy lah...terima kasihhhh dan tahniah utk smeua

    ReplyDelete
  8. Yeah!! Nama kita pun ada..
    Tahniah Aida..
    Tahniah juga buat semua yang tersenarai..

    ReplyDelete

Words of wisdom