Pergi Rumah Terbuka Schawalara 2019 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, July 2, 2019

Pergi Rumah Terbuka Schawalara 2019

Pergi Rumah Terbuka Schawalara 2019. Sebelum ni mama Ada bagitau yang Awal Ada jemput kami pergi Rumah Terbuka dia di http://www.mamapipie.com/2019/06/raya-tak-habis-lagi-jumpa-awal-scha-dan.html. Alhamdulillah dapat juga kami pergi Rumah  Schawalara tahun Ni.. Kalau nak baca tentang open house Schawalara tahun-tahun sebelum ni Boleh baca di http://www.mamapipie.com/2017/07/open-house-schawal-dan-sambutan.html Dan http://www.mamapipie.com/2018/07/pergi-rumah-terbuka-schawalara-2018.html

Syafi Dan cousins dia.. seronok Diorg berjumpa Dan bermain Kat dalam Dewan Ni.

Sebenarnya tahun Ni kitaorg datang lewat sikit sebab pergi open house rumah jiran dulu. Maybe sebab tu tahun ni tak dapat  jumpa ramai sanak saudara. Tapi it's ok lah sebab mama dah jumpa ramai dah sebelum Ni. Cuma ayah Awal, uncle Ashaari Dan kakak Awal, kak Fatin yang baru dapat jumpa haritu. Alhamdulillah..

Kami.. Lara dah penat dah.. Masa ni kami dah nak balik. Open house pun dah close  dah

Susah nak gambar dengan si budak sorang Ni asyik lari Sana sini. Mentang-mentang lah ramai geng

Dapat jumpa Hael Husaini. Dia sangat humble Dan sopan.. tapi gambar Ni kelakar nampak cam sikit kan sebab kawan Hael yang ambilkan.. angle dia dari bawah, mcm rendah sgt hihu. Dah mcm kepala beso plak.. Hael sempat belanja lagu Jampi masa ni sebab kakak Awal request.. Kalau nak dengar Hael Nyanyi lagu Jampi tengok video di bawah post ni

Jumpa Aamyra Rosli, Anaqi Dan Amar Baharin sekeluarga.. Cantiknya Aamyra Dan orangnya pun sgt Lah sopan. Masa Ni Anaqi dah meragam. Penat la tu.. kesian dia. Tadi dengar di radio Amar Baharin announce Aamyra sedang berbadan dua. Tahniah Aamyra

Awal Dan Hael

Kami biras2 bergambar dengan Shah Rezza, duduk sebelah meja je dengan kitaorg

Ramai juga Artis yg hadir seperti Che Ta, Rita Rudaini, Sherry Al Haddad, Syed Sobri,  etc tapi Ada yang mama x sempat jumpa dan ada yang sempat dengar diorang menyanyi je.. kali ni mama duk jauh sikit dari tempat karoks..

Syafi posing

Dengan sepupu .. pantang jumpa Dua org ni

Bergambar dengan awal, makcik, cousins Dan ipar..

Seperti yang dijanjikan Sapa nak tengok Hael Nyanyi lagu Jampi Boleh tengok video Ni..


Kalau nak tau apa antara hidangan yang ada masa majlis ni boleh tgk video ni



22 comments:

  1. cantiknya mereka mereka ni..patutla jadi artis

    ReplyDelete
  2. amboy... kangen aok lihat baju baju melayuu

    ReplyDelete
  3. besnya beraya dengan artis tu
    terbaek

    ReplyDelete
  4. Sesekali je Beraya dgn retis bukan selalu haha..

    ReplyDelete
  5. best, meriah,.. dpt jumpa ramai artis..
    bila artis tak kekwat, sopan je kita pun seronok nk minat dia kan hehehhe

    ReplyDelete
  6. dapat bergambar dengan artis boleh naikkan follower di IG hehehe

    peluang yang bagus tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. rasanya follower takdelah bertambah banyak pun mr h.. cuma like tu mmg ramai la hihi

      Delete
  7. tgk amyra dlm gmbr ni pn da mmg cantik apatah lg dpn2

    ReplyDelete
  8. bestkan open house, bleh jmpa reramai berkumpul...

    ReplyDelete
  9. bestnya dpat jumpa awal scha..kirim salam pada mereka kalau ada jumpa lagi ye

    Amyra cantikkknyaaaaa

    ReplyDelete
  10. Seronok open house jumpa saudara mara lbh2 lagi ada retis2. Hael ensem! Amyra lawa sgt 😁😁

    ReplyDelete
  11. terberkenan pula tengok sampin Hael tu.. lawa..

    ReplyDelete
  12. Wah ramainya retis2 fofular ada sekali. Setiap tahun schawalara mesti buat open house kan. Murah rezeki mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ana.. alhamdulillah semoga murah rezeki diorang

      Delete
  13. meriahhh..Syed Sobri lama x nmpk..dulu2 minat gak kt SS..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa muda SS comey kan berlakon cite azura tu wow

      Delete
  14. amboi..sonok jumpa artis2 malaysia..hael tu paling jeles sbb dia tengah hot skrg..haha..

    ReplyDelete
  15. wah...
    meriah beraya.
    bersaudara dgn artis hot, rezeki berjumpa artis lain, kan :)
    alhamdulillah...

    ReplyDelete

Words of wisdom