Raya Pertama Beraya Hingga Tengah Malm - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Thursday, June 6, 2019

Raya Pertama Beraya Hingga Tengah Malm

Fuh.. tak sempat nak cerita Tentang Raya pertama mama.. punyalah busy.. ye Lah sebab mama memasak di malam Raya, kemas rumah 2 round, pagi Raya Ada saudara Mara datang Beraya dah petang baru mama Pergi Beraya. Sebab tu Lah Hari Raya 2019 mama Beraya sampai tengah malam .

 Di rumah makcik di cheras.. sebelum you kami beraya di rumah makcik di Shah Alam

Dengan girls cousins . Ni baru sikit. Ramai lagi yang xde

 Di rumah sepupu di Persiaran KLCC

 Cantik sangat rumah dia Kan

 Gambar dah malam.. bedak pun dah cair hihi


Gambar makcik dan kakak ipar sekeluarga di rumah ..

Alhamdulillah.. Raya pertama kami seronok kerana berjumpa sanak saudara.. malam Raya mama pun Rasa puas hati sebab family adik ipar ma yang sakit semua berbuka di rumah termasuklah makcik saudara Dan anaknya.. malam Raya pun terasa meriah dah..

Shah Alam ni jalanraya memang lengang je Tak bila pergi KL alamak jalan banyak juga kereta..

19 comments:

  1. selamat hari raya aidil fitri...maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaa rumahhh.. ahahahaha,, niat nak baca story hari raya mama,, tapi deco rumah tu pulak tarik perhatian ekin.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumah cousin mama.. dia mmg pandai hias rumah.. cantik know..dia jual furniture

      Delete
  3. Selamat hari raya aidil fitri..maaf zahir & batin..

    ReplyDelete
  4. masuk raya pertama semua sunyi dr dunia blogging dan kembali ke dunia reality. haha
    selamat hari raya mama

    ReplyDelete
  5. Selamat hariraya semua.. musim raya ni jgn lupa minum byk air kosong ye

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Boleh tahan juga la.. Ni pun bukan semua ada

      Delete
  7. Seronok beraya, ziarah menziarahi..

    ReplyDelete
  8. Ramainya sanak saudara mama.
    Best nya raya 😁

    ReplyDelete
  9. Ramainya umat...meriah...selamat hari raya

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya maaf zahir batin semua.. alhamdulillah keluarga se elah ayh Syafi mmg Besar

    ReplyDelete
  11. mmm... pagi raya pertama, kat rumah parent teman, lepas je solat raya... tetamu datang serbu... dalam 40 orang gitu... 7 kereta... Nasib baik la, juadahnya cukup...

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya mama. Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  13. oh beraya di kl dan selangor je ye, meriah tu dengan sanak saudara

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya Aidilfitri MamaPP

    ReplyDelete
  15. malam raya mmg slalu bz kan mamapp. Selamat hari rayaaaa! :)

    ReplyDelete
  16. memang org KL ye?
    meriah nampak nyer...

    ReplyDelete

Words of wisdom