Raya ke Tiga Balik Muar - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Saturday, June 8, 2019

Raya ke Tiga Balik Muar

Raya ke Tiga Balik Muar.. Walaupun belum habis round di KL tu tapi Raya ke Tiga kami  dah Balik Muar dah.. it's Johor time pulak..

Onyang Syafi.. Seronok Syafi Dan Onyang berjumpa . Di gomol-gomolnya si Dak Syafi sampai malu budak tu.. haha siapa aje x suka budak gebu ni Kan.. setiap tahun memang kami akan beraya di rumah Tok su..

Sebelum tu kami beraya di rumah sepupu Dan makcik serta pakcik di Muar kami beraya di rumah Tok Su pula..



13 comments:

  1. Alhamdulillah onyang syafi nampak sihat 😁

    ReplyDelete
  2. Dak syafi memang putih gebu memanglah onyang suka, hihi.
    Salam aidil fitri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. semalam atuk sedara dia pula gomol dia.. atuk dia pun mmg suka buat Syafi bantal prluk. Nasib la nak

      Delete
  3. Alhamdulillah onyang syafi sihat lg... akak br ke johor, dana lak dh beralih ke kerteh dr johor smlm

    ReplyDelete
  4. Iye Dana.. Batu 2 Hari Kat sini.. arini insya Allah nak ke JB

    ReplyDelete
  5. Bahagia bersama keluarga jauh dan dekat.

    ReplyDelete
  6. hahaha siapa je tak geram dengan syafi ni. selamat hari raya kak adda sekeluarga!

    ReplyDelete
  7. Salam Aidilfitri Mamapp, sempat breakfast sate?

    ReplyDelete
  8. Kunjung mengunjungi amalan mulia... bila nak buat open house...

    ReplyDelete
  9. bestnya masih ada onyang, saya mak ayah pun dah takde, harap mak ayah mentua je lah

    ReplyDelete
  10. sihat lagi moyang.
    alhamdulillah...

    ReplyDelete

Words of wisdom