Raya Ke 4 Berkumpul Bersama Keluarga - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Sunday, June 9, 2019

Raya Ke 4 Berkumpul Bersama Keluarga


Alhamdulillah.. Semalam Raya Ke 4 Dapatlah Mama Berkumpul Bersama Keluarga di rumah... Walaupun plan last minute tapi alhamdulillah menjadi juga plan last minute kami..

Sila ignoremuka mama yang sememeh.. Tak sempat nak ambil gambar banyak2 sebab sibuk di Dapur

Dengan keluarga sebelah mertua adik..



Bersama adik, cousins Dan sorang mak sedara

Selpiak 3 beradik semua dah busuk2

Menu tahun Ni sangat simple ala2 hi tea gitu.. Mee Kari, bubur ayam ala mcD, baked bean, cucur jagung, buah Dan biskut raya je. Alhamdulillah makanan semua cukup siap tapaukan lagi untuk sedara Mara. Best juga buat bubur ni sebab ramai  budak2 Boleh makan..



16 comments:

  1. seronok berjumpa ramai2 ni kan.. meriah. kdang2 jumpa hari2 pun xkan sama dengan jumpa time aidilfitri. aura dia lain sikit =)

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya bkumpul ramai2, slmt hari raya sis

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dapat berkumpul bersama keluarga... selalunya hari raya adalah masa untuk berkumpulkan... menu tak kisah janji boleh ngapkan....

    ReplyDelete
  4. untung kalau ada ramai adik beradik kan. riuh rendah. anak saya cuma ada 3. lelaki semuanya. kesian dia orang...

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya mama!
    Rasanya weekend ni baru nak buat makan2. Penat balik kampung tak hilang lagi hihi...

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya mama. Rasa seronok kan beraya bersama ahli keluarga walaupun badan terasa penat..

    ReplyDelete
  7. Seronok beraya ni dapat berkumpul sesama keluarga sambil tu kunjung-mengunjungi jugak

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah seronok Raya tahun Ni. Selamat Hari Raya buat semua maaf zahir batin ye

    ReplyDelete
  9. First time dengar masa time raya buat bubur... menarik jugak idea tu...

    ReplyDelete
  10. Meriahnya bila dapat berkumpul ramai-ramai camtu kan. Btw selamat hari raya

    ReplyDelete
  11. meriah raya bila dapat berjumpa saudara marakan

    ReplyDelete
  12. Time raya yang mediahnya bila daoat berkumoul dengan saudara mara lepastu adik beradik pulak ramai

    ReplyDelete
  13. Seronok dpt kumpul dgn. semua time raya ni :)

    ReplyDelete
  14. wajib berkumpul :)
    itulah nama nyer kemeriahan aidilfitri.

    ReplyDelete

Words of wisdom