Berat turun dan kulit flawless dengan ellVita Premium Berry - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, March 11, 2018

Berat turun dan kulit flawless dengan ellVita Premium Berry

Setiap wanita memang mengimpikan kulit yang sihat, flawless dan badan yang langsing. Percayalah kurus macam mana seorang perempuan itu mesti dia kata dia gemuk, kan. Haha perempuan memang macam tu. Macam-macam cara dilakukan dari mengamalkan petua orang-orang tua sehinggalah menggunakan produk kesihatan/ supplement untuk kekal cantik dan kurus. Sekarang ni ada cara yang mudah tau iaitu berat turun dan kulit Flawless dengan ellVita Premium Berry. Tapi macam mana ye boleh  berat turun dan Kulit Flawless dengan ellVita Premium Berry ni? Kena baca sampai habis tau.


Apa itu ellVita Premium Berry

ellVita Premium Berry adalah satu produk supplement Yang mendapat kelulusan halal dari pihak JAKIM. Ia adalah minuman susu kambing dan kolagen dengan beberapa bahan Yang terbaik untuk kesihatan dan kecantikkan. Yang bestnya bila minum ellVita Premium Berry ni tak terasa macam minum Susu kambing pun sebab memang langsung tak berbau hamis kambing tau. Rasa strawberry Dan beri lain juga memang sedap sangat. Mama dah Cuba minum ellVita Premium Berry Dan hasilnya memang menyukakan Hati mama. ellVita Premium Berry ni sesuai untuk semua peringkat usia, lelaki Dan wanita. Bahkan bagi pregnant mum pun bagus sebab kandungan Dalam ellVita Premium Berry memang untuk kesihatan.

Mendapatkan Kulit Flawless dan Menurunkan Berat dengan ellVita Premium Berry

Rahsia Kandungan ellVita Premium Berry untuk Kesihatan Dalaman

HABATUS SAUDA : Mencegah rasa letih, meningkatkan kesuburan, dan melancarkan kitaran haid. Anti-hipertensi, mengurangkan risiko kanser dan merawat keguguran rambut.

SUSU KAMBING: Memperbanyakkan susu ibu, merawat gastrik, mencegah insomnia, membantu penghadaman, serta tinggi kalsium

KURMA: Memberi tenaga dengan segera. Juga mengandungi serat yang tinggi dan dapat meningkatkan keupayaan minda.

TIIN: Membantu menurunkan berat badan , mencegah dari penyakit kanser dan diabetes, mencegah osteoporosis.

SAFFRON: Merangsang Pertumbuhan sel-sel otak dan meningkatkan kecerdasan minda, merawat migrain & asma.
BADAM: Menurunkan paras kolestrol dan mencegah masalah obesiti serta memerangi masalah rambut gugur.

KISMIS: Mencerdaskan minda, dan melemahkan perkembangan penyakit-penyakit organ dalam badan.
BUAH BERI
Mengandungi antioksidan, menajamkan mata dan melindungi dari penakit jantung dan kanser.

Rahsia Kandungan ellVita Premium Berry untuk Kesihatan Luaran

APPLEPHENON: Penjagaan kulit wajah, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit dan anti-penuaan. Anti-oksidan yang terkandung juga dapat mengurangkan paras kolestrol.
MADU: Melembapkan kulit, mengatasi jeragat, mengatasi bibir kering & pecah, mengandungi agen anti-bakteria & anti-radang
EKSTRAK SAKURA: Mengandungi Melatonin yang tingi, memutihkan dan melembapkan kulit serta mengatasi masalah kulit kusam.

DELIMA: mengandungi kandungan antioksidan yang tinggi, menyahtoksid sel kulit dan meyingkirkan sel kulit mati.
KOLAGEN: Memperbaiki masalah kulit dan rambut, bertindak sebagai anti penuaan dan menambah keanjalan kulit.

ASTAXANTHIN: Melindungi kulit dari sinaran UV, merawat ekzema & dermatitis. Juga mengandungi fungsi anti-fungal.
STRAWBERI: Kandungan vitamin C yang tinggi membantu mencantikkan kulit.

Yummy.. sedap sangat ellVita Premium Berry. Cara penyediannya sangat mudah iaitu Campurkan Dalam air sejuk atau panas, kacau Dan boleh dah diminum.

Kelebihan ellVita Premium Berry

  • Bebas dari bahan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Diformulasikan dengan 15 makanan terpilih
  • Tanpa campuran susu skim atau susu lembu
  • Diperkaya dengan vitamin C yang tinggi
  • Kandungan gula yang sangat rendah
  • Tanpa bau hamis
  • 100% Organik
  •  Menguatkan sistem imunisasi badan
  •  Membantu mendapatkan Berat Badan Ideal


Minum secawan  ellVita Premium Berry setiap sebelum memulakan Hari Yang hectic Di pejabat


Kesan pada diri mama selain dari memberikan tenaga, sudah ada beberapa orang menegur keadaan kulit mama yang semakin berseri dan dah ada bertanya mama ada guna produk apa2 ke? Mula2 diorang ingatkan mama pakai krim etc. Tapi Yang sebenarnya ia adalah pemulihan Dari dalaman. Selain Dari itu terasa badan lebih ringan Dan Cincin Yang mama pakai pun dah longgar sikit. Mama Rasa berat badan pun dah turun sikit. Selain tu sistem penghadaman pun banyak improve. Lawas you!

Kebaikan  ellVita Premium Berry

  • Melalui prosedur pemprosesan berteknologi tinggi dan terbaik untuk mengekalkan kualiti, nutrisi dan khasiat semulajadi susu
  • Membekalkan tenaga dan sumber vitamin yang cukup untuk aktiviti seharian
  • Meningkatkan daya ketahanan tubuh dan mendapat kulit yang berseri-seri
  • Meningkatkan keremajaan kulit dan melawaskan sistem penghadaman
  • Bersifat alkali, mudah hadam dan tidak menyebabkan alahan
  • Mencegah penyakit kulit dan dari sinaran UV
  • Membantu mendapatkan Berat Badan Ideal
  • Menguatkan sistem imunisasi badan
  • Membantu mengurangkan kolestrol
  • Sesuai untuk Lelaki dan Wanita




Testimoni












HARGA PROMOSI
ellVita SUSU PREMIUM BERRY (500GRAM)
SACHET
RM 60.00 (SM)
RM 65.00 (SS)

Fb DrZara EllVita :
http://bit.ly/DrZaraEllVita


Fb Page ellVita Susu Kambing HQ :
http://bit.ly/ellVitasusukambingHQ

Hubungi no hotline: 019-2020 911 
Website:  http://www.ellvita.com

10 comments:

  1. wahhh mcm best je mamapipie :D

    ReplyDelete
  2. Wah tambah berseri la Adda lepas nie ya..

    ReplyDelete
  3. Wahhh bestnye perisa berry... Nanti nak cubalah yang ni nak flawless jugak macam Adda

    ReplyDelete
  4. saya ingin menurunkan berat badan
    sudah olahraga setiap hari tapi kok berat badan tetap saja kenapa ya

    ReplyDelete
  5. Terus amalkan ya kak...moga memberi manfaat berterusan...aminnn.

    ReplyDelete
  6. Bestnyer boleh turunkan berat badan...

    ReplyDelete
  7. Rasa masam manis tak . Best produk ni .. boleh turunkan berat badan pas tu kulit pun jadi flawless . Kena konsisten kan

    ReplyDelete
  8. Memang betul kak.minum berry nih kenyang kan..berat memang turun

    ReplyDelete

Words of wisdom