Pergi Walk In Clinic Mahkota Medical Centre - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, December 10, 2017

Pergi Walk In Clinic Mahkota Medical Centre

Malam tadi Kami telah Pergi Walk In Clinic Mahkota Medical Centre. Kesian kat anak bujang mama Tu. Keliling mulut dia kemerahan Dan Terasa pedih. Syafi ni kalau Rasa sakit dia tak bagitau tau. Dia ni jenis suka tahan sakit. Bila tengok keadaan dia last2 mama Rasa kena juga lah Pergi Walk In Clinic Mahkota Medical Centre. Masa Tu dah tengah Malam pun. Ni allergy reaction tapi tak tau Dari apa. Mama pun pernah kena beberapa Kali tapi mama boleh detect puncanya kalau mama makan sambal belacan Di cafe opis mama. Sejak Tu memang mama elak makan sambal belacan dia.

Mahkota Medical Centre Melaka. 


Nampak kemerahan sekeliling mulut dia Tu Kan. Keadaan sebenar lagi merah Dan nampak teruk. Ambil gambar guna selfie camera tak nampak pulak

Masa pergi kenduri kahwin semalam mula-mula mama ingatkan mulut dia merah sebab dia makan tembikai haha.. Rupanya sakit tak bagitau pun. Bila dah tak tahan Dan mama Tanya baru buka citer. Mama Pula tak bawa apa2 medical kit masa ke Melaka. So, nampaknya memang kena Cari klinik la nampaknya.

Ubat Yang Syafi dapat

Bill Yang kena bayar. Harga boleh tahan. Boleh makan ikan bakar satu round lagi haha..

Kesihatan itu penting. Takpelah berhabis sikit Kan. So far berkunjung ke Mahkota Medical Centre Melaka Di tengah Malam ni ok. Emergency Dan walk in clinic tak ramai orang. So, cepat dapat rawatan. Staff pun ok.

Ini adalah alamat Mahkota Medical Centre Melaka


No. 3, Mahkota Melaka,
Jalan Merdeka, 75000 Malacca

No telefon General line: +606-2852999

13 comments:

  1. semoga shafi cept sembuh ye...lina pun demam dah seminggu mama...bog pun terabai dah...hihi..

    ReplyDelete
  2. Semoga Shafi cepat sembuh seperti sediakala...

    ReplyDelete
  3. Moga cpt sihat. Teringat asben dulu sakit pepeagi buta. Muntah cirit birit seoanjang mlm. Nk cr klinik 24jam mcm mls nk ke sana sini. Pergi KPJ tutup mata je bayo heheehe

    ReplyDelete
  4. biasalah tu dah sakit baru nak cakap takut kena bebel satu hal :P

    ReplyDelete
  5. kesehatn itu penting
    jagalah sebelum sakit

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Wrmbth, Salam isnin dari Maznee

    Rupa rupanya mamapipie orang melaka

    semoga anak cepat sihat ya

    ReplyDelete
  7. Syafakallah syafi. Ade lah tu yg dia alergik ye. Boleh tahan juga lah harga hospital tu caj tu kak. Janji anak kita dah g check kan.

    ReplyDelete
  8. Semoga cepat sembuh ya syafi.. Memang kena pantau untuk tahu makanan apa yang syafi allergic..

    ReplyDelete
  9. Alahai cian Syafi..
    Harap ubat Klinik MMC serasi dan didoakan semoga sembuh sepenuhnya..

    ReplyDelete
  10. Asking for various statements likewise gives you a chance to collaborate with numerous operators and discover which specialist you lean toward working with and who seems to have your best advantages at the top of the priority list. punaise de lit traitement

    ReplyDelete
  11. Presently, a specialist, attendant or restorative staff can gather, utilize and store heaps of information at only a tick of a catch. Free online TCM diagnose

    ReplyDelete

Words of wisdom