Bapa pengantin masuk wad - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, November 23, 2017

Bapa pengantin masuk wad

Hari ini Kami diuji.. Sebelum ni mama Ada beritahu adik mama Akan kahwin pada Hari sabtu ni Kan. Hari ini, dua hari sebelum  hari kenduri kahwin adik mama, ayah Kami dimasukkan ke Dalam wad Pula. Alahai sayunya Hati tengok dia. Risau betul dia kerana mengenangkan Hari pernikahan adik mama lagi 2 hari lagi, which is not good for his health.


Menurut adik ayah dah beberapa Hari  batuk Yang boleh tahan teruk juga. Mama suspect dia tak nak susahnya anak2 Dan simpan sakit sendiri-sendiri. Lagi satu, dia banyak fikir beberapa Hari ni mengenangkan  Majlis Yang Akan  berlangsung nanti.

Apapun, mama nak Minta jasa baik rakan2 Maya mama agar mendoakan kesihatan ayah mama ye. Ikut kata doktor Ada jangkitan kuman dan mungkin juga Ada kaitan dengan masalah jantung ayah juga. Buat masa ni mama pun hanya mampu berdoa saja agar ayah segera sembuh Dan Majlis adik mama berjalan dengan lancar nanti.

Rabbi yassir wa la tu'assir



18 comments:

  1. Syafakallah buat ayah akak. Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  2. Syafakallah buat ayah mama tu, semoga diberi kesembuhan, Dan dipermudahkan segala urusan pernikahan adik mama tu.

    ReplyDelete
  3. Moga Allah beri kesembuhan dan kembalikan kesihatan untuk ayah akak...

    ReplyDelete
  4. Salam kak. semoga dapat diberi kesembuhan segera dan dapat bersama-sama meraikan hari bahagia adik akak nanti.

    p/s: saya dah add blog akak dalam blog list

    ReplyDelete
  5. Semoga Allah permudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  6. Allah.. semoga pakcik cepat sembuh ya.. jgn susah hati sgt pakcik.. ko pun take care ye adda

    ReplyDelete
  7. kak.wad lagi ke ayah adda..semoga diberikan kesembuhan segera ya..insyaAllah..

    ReplyDelete
  8. Tersentuh hati saya bila melibatkan parents..
    Semoga ayah mamapp sihat seperti sediakala, aminn..

    ReplyDelete
  9. baru baca entry ni. apa khabar ayah mama? harap dia sihat dan majlis berjalan lancar ye

    ReplyDelete
  10. Moga Ayah dah sembuh dan majlis pun beejalan dengan lancar...

    ReplyDelete
  11. Semoga ayah mama cepat sembuh

    ReplyDelete
  12. Mama, saya terlewat baca ni. Bukan ni je, blog lain pun lewat jugak saya baca. Apa2 pun saya tetap berdoa ayah pulih seperti sedia kala serta lebih sihat. Amin amin.

    ReplyDelete
  13. Ya Allah berikanlah kesembuhan kepada bapa bakal pengantin ini.

    ReplyDelete
  14. Tq semua atas doa. Alhamdulillah ayah mama dah discharge beberapa Hari lepas

    ReplyDelete

Words of wisdom