Keep up the good work - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, November 23, 2015

Keep up the good work

Alhamdulillah... Syukur x terhingga anak bujang mama dapat no 1 dlm kelas dan no 1 dalam darjah. Sungguh x sangka lagipun mama x pernah pun sasarkan nak dpt no 1 kat sekolah. Apa yg pasti Syafi mmg suka 100%.

Lepas ni satu cabaran utk mengekalkan no 1 ni tahun depan pula. Chaiyok anakku

Sori entry terlambat seminggu huhuu.. Mood kelaut.

8 comments:

  1. tahniah abang..!! wah bijak sungguh.. tahniah mama jua!!

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat bujang yg ensem ni..semoga cemerlang jugak utk tahun2 mendatang..:)

    ReplyDelete
  3. Tahniahh anak bujang mama niii. Hehhee

    ReplyDelete
  4. wah., tahniah hnsem boy., tp tuk next and next year mama nye jgan la letak harapan tinggi sngt tkut nnt xsedar ter-pressure lbih plak kat adik tu., lain plak jadi nya

    ReplyDelete

Words of wisdom