MP-Biz Giveaway: Sticky Post - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, July 31, 2012

MP-Biz Giveaway: Sticky Post

Ini adalah sticky post sehingga 31 July 2012.. 
untuk entry terbaru sila klik di bawah ye..

Salam semua, memandangkan bulan May ini adalah bulan pembukaan Kedai Mama Pipie (under company name MP Biz Enterprise), juga sempena meraikan annivery Mama Pipie yg ke-5 tahun pada 26/5/2012 ini, maka dengan ini mama pipie berbesar hati nak buat GA untuk u ol...

 Syaratnye mudah ajer (terbuka kepada org yg mempunyai blog sahaja ye):
1) Sila letakkan blogshop kedai mama pipie http://mamapipie-biz.blogspot.com/ di bloglist korang
2) Selepas itu, sila komen di entry ini [http://mamapipie-biz.blogspot.com/2012/05/mp-biz-giveaway-25512-31712.html] atau klik je kat banner tu.. Tinggalkan link blog anda di sana..

Hadiah penyertaan adalah seperti berikut;
Tempat Pertama: Voucher RM60 di Kedai Mama Pipie
Tempat Kedua: Voucher RM40 di Kedai Mama Pipie
Tempat Ketiga:  Voucher RM20 di Kedai Mama Pipie
10x Hadiah Saguhati

Pemenang akan dipilih melalui random.org
Tarikh tutup adalah pada 31 July 2012..

Thanks ye atas sokongan korang

66 comments:

  1. kalau aku join, boleh kew wey?

    ReplyDelete
  2. wah infonya bagus sob..
    sangat bermanfaat & lengkap lagi..
    makasih ya :)
    salam kenal :)




    #Happy BLogging :D

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah ada masa saya join ye MP

    ReplyDelete
  4. All d best with your bzness and happy anniversary..semoga berbahagia bersama di dunia dan di akhirat.

    :-)

    ReplyDelete
  5. Thanks cheqna for the wishes. Aminn..

    S.online, lets join

    ReplyDelete
  6. nice GA.. sop join juga nanti

    ReplyDelete
  7. farah n sop, silalah menyertai GA ini. amat2 dialukan :)

    ReplyDelete
  8. Insyaallah seblum tarikh tamat klu ada masa Wanieys join k mama pipie :)

    ReplyDelete
  9. thanks ye wanieys.. jemput la join ye

    ReplyDelete
  10. dah join, errr... tak payah buat entry kan? hehe
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. cikgu faiz kena letak link kat blogshop kedai MP yer.. baru.ah penyertan dikira.. anyway good luck ye

    ReplyDelete
  12. insyaallah ada masa akn joint

    ReplyDelete
  13. silakan join kesuma, amat dialu2kan

    ReplyDelete
  14. ada masa teringin jugak nak join ni

    ReplyDelete
  15. eita, jemputlah join.. syaratnye pn mudah aje

    ReplyDelete
  16. nak join la.. xpyh buat entry kan.. huhu

    ReplyDelete
  17. jemput join nurul.. takyah wat entry just letak dlm bloglist ajer

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum.

    bestnya ada give away macam ni.
    saya dah join.
    nice to meet you, sist.
    insyallah, saya akan jd customer Kedai Mama Pipie :)

    ini link blog saya

    http://thingstobehappened.blogspot.com/

    jemput singgah :)

    ReplyDelete
  19. thanks ye miss Bella.. jemput2 lah singgah kedai mama tu ye

    ReplyDelete
  20. id follower:umiliza989
    link:

    http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/06/mp-biz-giveaway-sticky-post.html

    ReplyDelete
  21. terbaik la mama bagi voucher free.....

    ReplyDelete
  22. nice blog,, suka menyemarakkan suasana saje nii.. :)

    ReplyDelete
  23. thanks yahya.. jom la join

    cik apple, mama tunggu penyertaan cik apple yer :)

    ReplyDelete
  24. Joined! =D


    http://thelittlefh.blogspot.com/2012/06/mp-biz-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. thanks ye lil_me.. nanti tolong tinggalkan link kat blog kedai yer :)

    ReplyDelete
  26. salam
    join gak..mcm simple je..huhu
    tyr nasib
    http://mazlina85.blogspot.com/2012/06/tinggalkan-jejak-anda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam mcna.. Thanks ye sudi join.. Nnti mama update dlm senarai peserta.. Nanti pls tinggal link kt blogshop ye

      Delete
  27. Bagus nie...
    http://www.software4kita.com/

    ReplyDelete
  28. Saye belum paham saat ini Mama- Pipie, boleh dijelaskan ulang and silakan singgah ke JAMBOGH KITA ye . . .

    ReplyDelete
  29. thanks yer sudi singgah.. nanti mama tinggal msg kt blog awak

    ReplyDelete
  30. wahhh mashuk nampak tuan belog ni ahax :)

    ReplyDelete
  31. kalau tak ada bloglist macam mana ?T^T

    ReplyDelete
  32. nabilah, hee.. kalau takde kena buat astu la hihi

    ReplyDelete
  33. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  34. hallo mamah, kunjungan balik kalau berkenan.

    ReplyDelete
  35. tahniah...on your bizness..good luck!

    ReplyDelete
  36. http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/mp-biz-giveaway-25512-31712.html

    ReplyDelete
  37. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/mp-biz-giveaway.html

    saya join...follower #70

    ReplyDelete
  38. jemput lah join Lelord..

    thanks ye cik Hannah & sipipi merah

    ReplyDelete
  39. hanim dah join..thanks jemput :)
    http://sepetishanim.blogspot.com/2012/07/mp-bizgiveaway.html

    ReplyDelete
  40. thanks hanem.. good luck yer

    ReplyDelete
  41. tq mama jemput una join contest ni..tp macam mane nk letak bloglist mama..una taw..bole x mama ajar...sb una pn baru je lg kt blogger ni..:)

    ReplyDelete
  42. Kunjungan pertama di blog ini, tolong dilike ya, artikel yg menarik semoga makin rame pagenya :)

    Btw temen2, mungkin temen2 disini ada yg dah pernah nyobain game online MMORPG PUTRA LANGIT ??, jadi gini aku baru-baru ini main game gokil keren ini neh - PUTRA LANGIT ONLINE - dah nyobain wa waktu itu pas masa alpha test gameplay-nya addicted banget loh banyak fitur menarik, klo mo tau lebih lanjut masuk aja fanspagenya di -> http://www.facebook.com/putralangit.online, dan MICROSITE-nya => http://putralangit.capple.net/microsite/ , game ini diangkat dari komik terkenal TONY WONG "LEGENDA PUTRA LANGIT" yang terkenal itu loh, cekidot aja biar lebih jelasnya di link2 yg ane kasih klo suka jangan lupa di like yo

    ReplyDelete
  43. jom ajak kawan2 join GA ni.. masih ada masa lagi ni

    ReplyDelete
  44. NAJ DTG JOIN...NAJ LETAK LINK AKAK KAT LINK YE...KAT SITU BLOGLIST NAJ :)

    http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/mp-biz-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. thanks yer nurakmaniza.. good luck yer

    ReplyDelete
  46. Salam K.atie join.Semoga ada rezeki kat sini.Aminnnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/07/mp-biz-giveaway.html

    ID:azatiesayang

    Terima kasih

    ReplyDelete
  47. hari ni last day! wahh sempat juge hanie join... ;)

    tahniah pembukaan kedai baru n hepi anniversary ye kak adda... ;)

    ReplyDelete
  48. thanks ye azatie kerana sudi join..

    hani, thanks ye for wish.. good luck tau

    ReplyDelete
  49. First off I would like to say great blog! I had a quick question that I'd
    like to ask if you don't mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts prior to writing.
    I've had difficulty clearing my thoughts in getting my thoughts out there.
    I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints?

    Thanks!

    ReplyDelete
  50. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
    though you relied on the video to make your point.

    You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence
    on just posting videos to your site when you could be giving us something
    enlightening to read?

    ReplyDelete
  51. This is my first time visit at here and i am actually happy
    to read all at alone place.

    ReplyDelete
  52. What a data of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity concerning unexpected feelings.

    ReplyDelete
  53. Article writing is also a excitement, if you know then you can write otherwise it is complicated to write.

    ReplyDelete
  54. Really when someone doesn't know afterward its up to other viewers
    that they will help, so here it takes place.

    ReplyDelete

Words of wisdom