Friday, April 27, 2012

Kopiah Syafi dah sampai

Alhamdulillah, semalam aku dh terima kopiah kait yg aku tempat melalui http://kopiahkait.blogspot.com (jgn gelak tau, ni la first time aku beli online melalui internet.. sebelum ni aku tak penah buat pon huhu.. agak fishy takut kena tipu – fobia tak bertempat kan).

 

syafi suka sgt esp bila baca nama dia ada kat situ. Cuma aku tak dpt tepek gambo Syafi bergaya dgn kopiah dia tu sebab dia kan tak sihat.. so, takde mood  nak berposing2..

 

Alhamdulillah, kesihatan syafi ada improvement.. setelah demam 4 hari (suhu sampai mencecah 39.5C tau.. risau aku.. semalam Alhamdulillah dh tak demam. Bila aku sampai umah dari opis pn terasa lega sgt sebab Nampak dia tgh bermain dgn sepupu dia. Berbeza sgt2 compared dgn beberapa hari sebelumnya. Terbaring ajer.. Cuma semput ajer yg lom hilang lagi. Pagi tadi bawak lagi dia ke klinik amik neb..

 

9 Responses so far.

  1. ~cantik..nt dah sihat ambik gmbr syafi ngn kopiah baru :)

  2. comeinya kopiah tu... nanti snap gambar byk2... :D

  3. aima says:

    tunggu pose syafi dgn kopiahnya

  4. mmg cantik, kait dia pn kemas.. kalau mama kait takkan sekemas ni..

  5. cantiknya kopiah tu. boleh beli utk family ni. mahal tak mama?

  6. Mmg pues hati caliph.. Syafi suka sgt2..

    Norsaadah, tak mahal gak, harga ikut saiz kepala. Syafi punya rm10 aje.. Termasuk kos pos rm16.. Masuklah blog kopiahkait utk maklumat lanjut ye

  7. Mmg pues hati caliph.. Syafi suka sgt2..

    Norsaadah, tak mahal gak, harga ikut saiz kepala. Syafi punya rm10 aje.. Termasuk kos pos rm16.. Masuklah blog kopiahkait utk maklumat lanjut ye

  8. Rozita says:

    aku nak gak buat la...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors