Header Ads

test

Thanks to Mrs K & Huiwearn Kids Store

Sori yek Mrs K aka ibu hadif
[Mrs K - ♫ ALW!Z BE MY BABY ♫ ] sebab lambat post entry nih..
Sebenarnyer aku dpt gift dari langkawi ni kerana berjaya menjadi pengomen tegar bulan oct kat blog mrs k. inilah hadiah yg aku dpt.. ee suka sgt.. nice keychains n t shirt tu pn muat2 syafi.. pandai mrz k beli t shirt tu.. minyak gamat tu tumpah sket dalam envelope tu tapi still boleh lg. thank ye..


baju bersama dg model of the year hehe..

satu lagi, aku pn dpt hadiah ni dari huiwearn kids store bersempena dgn contest little bookworm. w/pun tak menang tp dpt hadiah utk early bird prize. rezki ni.. ini lah 1st time kemasukan aku ke contest2 selama ni membuahkan hasil.. thanks to huiwearn kids store..

4 comments:

  1. best kan feeling memenangi sumthing..
    congratz anyway..belated..huhu..

    ReplyDelete
  2. ala kay, sikit jer.. dalam 2-3 titis kot.. ada kemek sket tp tak bocor.. boleh pakai.. thanks yek.. i like

    ReplyDelete

Words of wisdom