Monday, November 23, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata

hurmm.. dah lama rasanye x masuk contest.. tetiba rasa nak join contest Contest Si Manja Berkaca Mata yg dianjurkan oleh http://littlemishkah.blogspot.com hadiah tu menarik gak tuh.. mana la tau ada rezki kan hehe..




  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda. DONE
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata.

Haa.. inilah gambar syafi tgh drive sambil pakai sunglass hehe..
NAMA: SYAFI FAKHRIY
UMUR: 1 TAHUN 9 BULAN

  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda. DONE
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda. OK
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.

6 Responses so far.

  1. Nurhayati says:

    aduhai syafi!!
    berdebar jantung aunty tau.. sangat menawan hati kalbuku ini.
    comellll nyerrrr
    bole menang ni!!

  2. MRS. K says:

    comei nye syafi pakai spek

  3. OK dear! Dah lulus ni.. Good Luck!

  4. adda says:

    thanks kay n yati.. moral support penting you..

    ummu mishkah, thanks yek.. pantas respon

  5. nza says:

    alahai comey sungguh...ensom la syafi...gud luck!!!

  6. adda says:

    tenkiu again auntie nza.. dh lama tak dgr citer.. mama sibuk main facebook heh (ni syafi yg jawab gak)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..