Header Ads

test

Contest Si Manja Berkaca Mata

hurmm.. dah lama rasanye x masuk contest.. tetiba rasa nak join contest Contest Si Manja Berkaca Mata yg dianjurkan oleh http://littlemishkah.blogspot.com hadiah tu menarik gak tuh.. mana la tau ada rezki kan hehe..




  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda. DONE
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata.

Haa.. inilah gambar syafi tgh drive sambil pakai sunglass hehe..
NAMA: SYAFI FAKHRIY
UMUR: 1 TAHUN 9 BULAN

  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda. DONE
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda. OK
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.

6 comments:

  1. aduhai syafi!!
    berdebar jantung aunty tau.. sangat menawan hati kalbuku ini.
    comellll nyerrrr
    bole menang ni!!

    ReplyDelete
  2. OK dear! Dah lulus ni.. Good Luck!

    ReplyDelete
  3. thanks kay n yati.. moral support penting you..

    ummu mishkah, thanks yek.. pantas respon

    ReplyDelete
  4. alahai comey sungguh...ensom la syafi...gud luck!!!

    ReplyDelete
  5. tenkiu again auntie nza.. dh lama tak dgr citer.. mama sibuk main facebook heh (ni syafi yg jawab gak)

    ReplyDelete

Words of wisdom