Header Ads

test

Video Syafi tgh berckp dgn org german hehe..

OK. video kali ini adlah video yg terbaru aku amik.. iaitu pagi tadi.. lepas bgn tido dia menjadi sgt hepi dan berckp x henti2.. tp biasalah.. tak faham satu butir pn.. bunyi german ada. bunyi france pn ada gak.. kalau dulu syafi boleh gak sebut 1-2 patah perkataan yg kite boleh jugak faham.. tp la ni dia ckp full sentence tp masalahnye satu habuk kite x faham.. so, layan je la yek.. sesapa yg boleh translate (esp yanti yg duk german tu) boleh la bgtau aku yek..

psst.. sori kualiti video kurang memuaskan.. sgt gelap.. tadik tak sempat setting apa2.. nak ngejarkan syafi yg tgh syok berckp kt tepon tuh..huhuu..

video

4 comments:

  1. hehehe... RAMAH nyer Syafi!!!

    Achu Fizie pun sama... tah apa2 yg dia bebel mama pun tak faham..

    ReplyDelete
  2. Hehe cerianya dia,pagi2 lagi nk berborak kat telefon ^_^

    ReplyDelete
  3. afifah pun suke sgt bercakap2 cam syafi..bestkn layan baby..

    ReplyDelete
  4. boleh la syafi join ckp jerman dgn afifah n achu fizie kan.. mesti seronot diorang.. dpt jmpa kaum sebangsa hehehe.. mmg best layan baby ni..

    ummuabdullahsyakir, mmg pagi2 selalu camni.. kekadang tu mata lum bukak tp mulut dh start bercakap hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom