Sunday, August 16, 2009

Video Syafi.. Layan..

OK.. entry kali ini mari kite layan video syafi pulak.. ni video syafi tgh layan zapin.. kejadiannya di kenduri kawen kawan aku last month.. kenduri ni yg aku pegi sebelum jumpa fara kt tg ketapang.. layann..

video

4 Responses so far.

  1. salam adda,

    syafi mcm nak join joget sekali..tapi malu2 eh:)

    meriahnye mjlis kawin ada joget zapin lagi..

    apela maksud akungchi tu ye syg..hihi

  2. Nurhayati says:

    hihihi comel.. nasib dia tak tawaf satu khemah pengantin tu..kalau dak jenuh nak kejar. ;)

  3. alahai byknya mama syafi letak video..hehe nk layn zapin jugak ke syafi syg..

  4. adda says:

    Nani sebenarnye dia dh berjoget dah sebelum tu. tp bila capai kamera nak amik.. tak tak nak joget lagik hehe.. tak sempat nk tangkap huhuu..

    yati, sebenarnye dh tawaf pn tp off the record jer hehe.. (pstt.. dh tawat byk kali tp mama dia gemuk serupa tu gak hahaha)..

    ummuabdullahsyakir, tgh mood ni hehe.. sekali sekali berzapin la plak.. dh alang2 org johor ni

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors