Video Syafi.. Layan.. - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, August 16, 2009

Video Syafi.. Layan..

OK.. entry kali ini mari kite layan video syafi pulak.. ni video syafi tgh layan zapin.. kejadiannya di kenduri kawen kawan aku last month.. kenduri ni yg aku pegi sebelum jumpa fara kt tg ketapang.. layann..

4 comments:

  1. salam adda,

    syafi mcm nak join joget sekali..tapi malu2 eh:)

    meriahnye mjlis kawin ada joget zapin lagi..

    apela maksud akungchi tu ye syg..hihi

    ReplyDelete
  2. hihihi comel.. nasib dia tak tawaf satu khemah pengantin tu..kalau dak jenuh nak kejar. ;)

    ReplyDelete
  3. alahai byknya mama syafi letak video..hehe nk layn zapin jugak ke syafi syg..

    ReplyDelete
  4. Nani sebenarnye dia dh berjoget dah sebelum tu. tp bila capai kamera nak amik.. tak tak nak joget lagik hehe.. tak sempat nk tangkap huhuu..

    yati, sebenarnye dh tawaf pn tp off the record jer hehe.. (pstt.. dh tawat byk kali tp mama dia gemuk serupa tu gak hahaha)..

    ummuabdullahsyakir, tgh mood ni hehe.. sekali sekali berzapin la plak.. dh alang2 org johor ni

    ReplyDelete

Words of wisdom