Tulung.. tulung.. - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, August 29, 2009

Tulung.. tulung..

Memula aku nak credit pd mama aqish [ http://damiaqish.blogspot.com/ ] sebab dia adalah pencetus keinginana aku utk letak ad nuffnang kt dlm blog ini. Sebenarnye aku dh register kt nuffnang dah lama sgt dh. Tp xpenah amik tau sebab cara2 nak masukkan dalam blog ni mcm leceh.. sebab tu aku nak berterima kasih kt mama aqish atas posting dia.


Cuma, setelah dicuba2.. aku membuat kesimpulan.. mmg leceh pn nak masukkan code Nuffnang dlm blog.. huhuuu.. tgk lah apa yg telah terjadik pada blog aku ni.. sepatutnye akan jadi begini..



tp cuba tgk kt sidebar aku nih.. mcm x jadik jer...


aku rasa utk header & content mcm dh betul.. tp yg side bar tu mcm x betul la.. so, minta tolong sgtt2 pd member blogger yg lain, sila tunjuk ajar aku ni.. huhuu sgt sedey laa.. dh lebih satu jam belek2 ni tapi x berhasil gak..


ok. kt bwh ni aku letakan code yg telah aku letakkan kt edit html.. betul tak aku wat ni? aku cari id="sidebartop" tak jumpa laaaa


4 comments:

  1. eh dh jaadi la adda..ok jek..nmpk bnner nuffnang..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah setelah bertungkus lumus dr pagi buta tadik. so, skrg mcm dh ok.. thanks suziey..

    ReplyDelete
  3. xdpt la nk nolong cz kak nza pn lg xtau n xambik tau psl tu...hi,hi,hi...dasyat sungguh.

    ReplyDelete
  4. hihi.. takpe ar kak nza.. tolong amik tau pn tak pe laa.. thanks.. prob dh selesai dah ni

    ReplyDelete

Words of wisdom