Menyepi.. - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, August 5, 2009

Menyepi..

Sori dh lama x update blog.. sgt sibuk sekali.. selalu balik dr opis terus siapkan apa yg patut.. terus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........... hehe.. penat sekali..

2 hari lepas syafi demam.. tp still active.. demam tak brape tinggi.. alhamdulillah semalam dh ok.. tp mlm tadi dia tidur x lena.. merengek sana.. merengek sini.. bila kasi susu, dia keluarkan balik.. pastu menangis.. kesian dia.. tak tau la aku dia sakit perut ker, atau kepanasan ke.. etc.. etc.. mlm td dia minum susu sekali ajer.. tu pun agaknye dh tak tahan sgt kot.. takut mulut dia sakit lagi.. hmm.. tak tau laa.. nanti balik keje nak check budak tu camne..

sebenarnye ada byk nak update nih tp masa x mengizinkan.. salah satunye ttg gift dr Yati - My Cute Little Diary .. gambar dh amik tp nanti ada masa akan di update yek.. thank you so much.. suke sgt hehe..

5 comments:

  1. hmm sian syafi..waa bz btol ek..hehe..

    pstt..kalu ade masa sudi2la vote for aQeel ek..hehe

    ReplyDelete
  2. kalau baby demam mmg camtu kan..meragam je..sama la ngan zara.. minum susu sekali..susut badan jadinye.

    aunty doakan Syafi cepat sembuh yer =)

    ReplyDelete
  3. haah,lama tul menyepi..bila anak tak sihat ni,memang susah hati kan..moga syafi cepat sembuh ye..

    vole la eisya ye..huhu..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah syafi dh sihat.. dan aktif sesangat haha.. suziey & mrs adz, insya allah ada kelapangan nanti kite vote yek..

    yati, zara maintain laa.. lepas demam pun tgk still michelin lagi hehe.. jgn marah ye gurau jer.. tp x brape nampak la badan dia susut.. ok jer..

    thank hajar.. alhamdulillah dia dh sihat dah

    ReplyDelete

Words of wisdom