Header Ads

test

F&A Buka Puasa Gathering

Semalam kami iaitu Fara & Adda (Aku le tuh) telah membuat gathering lagi buat kesekian kalinya.. tempatnye di tesco shah alam.. tp kali ni spesel sket.. kali ni buka puasa sama2 lak.. lagi best sebab kitaorg dpt merasa zakie blanjer hihihi.. thanks zakie [ZAKIEphotography-] & fara [Adura - @NuGeRaH tERinDaH dARi YaNg MAha EsA].. ada masa lanje lagik okeh.. takpe lah nx time kitaorg lak lanjer u ols kan..

fara n family dah tak rasa cam org lain dah sebenarnye.. cam dh member2 dah.. selain jumpa fara aku juga nak bagi bungkusan yg noy kirim pd family dia yg dtg mesia last week. bungkusan aku dah selamat aku buka n dh pun pakaikan pd syafi.. thanks noy.. ada masa nanti aku uppload pics okeh..

berikut adalah menu kami semalam.. yummy.. sedap betul.. nasib baik syafi behaved. so, dpt le aku menikmati makan piza free nih.. sori lah gambo ni amik kt website pizza hut.. semalam sebab dh kelam kabut aku terlupa nk bwk kamera.. isy.. rugi betul!!


15 comments:

  1. jgn lupa upload pic syafi pakai baju melayu tu,k..i bet he will look great esp baju melayu putih tu..hehehe..vogue ni balik kampung kan

    ReplyDelete
  2. hohohho..gigih bergathering ni..

    ReplyDelete
  3. makan free mmg le sedap mamaqaypo hahaha..

    noy, sure will uploa.. tgh tunggu mas je nih hehe.. baju melayu kaler putih tu kain dia mmg nipis. yg satu lagik tu pun ok jugak.. thanks noy..

    suziey.. sgt gigih yek? hiksa.. tah bila leh jmpa suziey n aqeel yg kiut tu plak kan

    ReplyDelete
  4. wah best gitu...especly kalu ada org blanje...brtmbah le sedapnya...

    ReplyDelete
  5. wah.. selalu gak yer k.adda ngan k.fara bergathering... bestnyer... sedapnyer menu buke pose... yummi....

    ReplyDelete
  6. slalukan fara dan adda ni berjumpa..bestla wat gathering macam ni..kalau dekat nak je joint..hihiii

    ReplyDelete
  7. selalu gak kitaorg jmpa.. mngkin ada chemistry kot.. kan fara.. kan.. kan zakie.. kan.. hehehe

    ReplyDelete
  8. sedapnye pizzaaaaaaaaaaa

    ala ruginye tak bwk kamera ek..
    mesti havoc, best2x

    ReplyDelete
  9. sedapnye...
    salam kenal ya...link2 k..
    http://myangels-love.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. yumm...yum.... makan pizza!!!i likee

    ReplyDelete
  11. tu la yati, kalau bwk kamera maunye byk gambar kt sini huhuu..

    salam perkenalan farah..

    ibu umairah, kalau mkn pizza tgh hari sure perut kenyang sampai mlm kan

    ReplyDelete
  12. next time nak ikut bole?heheehehehe
    boleh kenalkan anak dara saye ngan ank bujang awak..

    ReplyDelete
  13. boleh je qq.. dialau2kan.. inilah masanye nk tambah kawan kan.. tak sabar nak jmpa sara

    ReplyDelete
  14. sgt jeles tgk korang bergathering.
    bile nak ajak norly & co. lak join u ol nye gathering neh.heeee :D

    ReplyDelete

Words of wisdom