Monday, December 1, 2008

Syafi at Playland

Memula tuh mmg tak plan nak pegi sini.. kitaorang pegi tesco sebab aku nak beli barang sket2.. pastu, masa makan kat food court tesco, nampak ramai bebudak main kat kids playland nih..mcm happening jer.. syafi pun nampak cam boring ajer.. sejak sabtu lg nampak cam dia nak pergi jalan2 n nak enjoy.. ye lah weekdays aku n syahir sibuk keje mana ada masa nak main dgn dia.. so, terus decide ajak syafi main kat sini.. Rm5 dapat 8 token..

macam2 permainan syafi main..1 token dpt main 1 permainan.. sampai dah tak larat nak main apa.. mama dia pun main sekali ahaks

ada satu insiden kelakar masa nih.. ada tercapture dlm camera as movie.. masa naik mainan ni ingatkan dia akan bergerak slowly, tetiba lepas masuk token, dia bergerak tak tentu arah.. macam naik kuda.. kesian syafi ke depan ke belakang, sampai terlepas tangan dia dari stereng tuh.. aku yg tgh amik movie tuh mmg dah rasa cam nak pecah perut gelak hahahaha...




tengok syafi bukan nak duk diam.. sibuk nak tekan butang berlampu kat train tuh..




masa makan..











One Response so far.

  1. Kalo asyik sudah begini, si kecil tidak mau pulang :)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors