Monday, December 15, 2008

Kuat jerit & tak mau orang

Dah 2 minggu, syafi skrg kuat menjerit.. sket2 nak jerit.. kalau nak org amik dia, dia jerit.. kalau org buat derk jer, lg je laa dia jerit kuat.. lambat kasi susu sket jerit.. tgh tidur pun leh jerit2 lagi.. napa ler anak aku sorang nih.. syahir kata takut terikut niece aku sebab dak tu suka jerit2 gak.. aku doa2 minta perangai dia yg satu ni dapat dibuang..

satu lagi, sekarang nih syafi tanak dgn org yg dia x kenal.. kalau org tu dukung dia, dia akan nangis.. syafi dah x sporting cam dulu.. dgn sepupu2 n auntie2 kecik yg dia selalu main pun dia tanak.. mungkin sebab jarang jumpa so dia dah x kenal.. susah gak cam nih.. nak menziarah family yg jarang jumpa pun susah gak, sebab syafi dh kurang friendly.. x macam dulu.. tp bila fikir2 bagus gak, sebab dari segi safety.. takde lah sumer org dia main redah jer.. ada pro n cons gak arr..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..