Header Ads

test

Jumpa Pijah

Aku n pijah, besfren aku.. budak kecik yg botak tuh anak pijah, bazli yg dah berumur 2 taun dah..


syafi yg suka posing.. hari tuh terserlah kesukaan dia terhadap flash.. siap hold senyum dia ready utk syahir amik gambar dia..cayalah..

cakk.. nampak x gigi syafi??


Ahad arituh aku jumpa besfren aku Pijah.. besfren sejak dari Asasi Sains Fizikal kat UM lagi.. byk kenangan dgn dia nih.. kitaorang kalau dah jumpa mmg gila2 sket.. mmg dah lama tak jumpa dia. 4 tahun jugak laa.. padahal dia duk rawang.. aku duk shah alam.. bukan x penah plan nak jumpa tp selalu ada ajer masalah.. kekadang aku.. kekadang pijah, kekadang tuh ju plak ada hal.. last2 x dpt jumpa skali.. bz mengalahkan perdana menteri plak kitaorg nih..

anyway, mmg syok ar arituh.. rasa cam xnak balik plak.. x abis bercerita.. mmg hari yg best

2 comments:

  1. Adda,
    kim salam sama itu Pijah Cute.. Lama sudah tidak ketemu beliau.. last jumpa masa dia jd CEO kat MidValley dulu huhuhuhu...
    tapi respect la kat dia.. mcm tak berubah je still mcm dulu2 juga.. apa rahsia...????

    ReplyDelete
  2. tu lah kak zu, maintain jer dia nih.. kite nih yg lari alignment sket hehe.. insya allah nanti sampaikan salam kak zu tuh..

    ReplyDelete

Words of wisdom