Apakah itu medical report? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Tuesday, November 18, 2008

Apakah itu medical report?

Apakah itu medical report? kenapa kalau nak minta keje company akan minta medical report? what is it for? let say, you have cancer, n you r cured.. will it affect your career.. will the company take you or will they simply reject? where should we go to get the medical report?

banyaknyer persoalan? tak tau laa terjawab ke idak?

2 comments:

  1. sebenarnya kau rasa bukan satu kemestian benda ni..depend pada company apa ko nak apply la..sbb kadang2 company tu ada cover insuran untuk pekerja dia, x kira apa penyakit pun, cam suami aku..jadi kalu diorang dah tau sakit apa2 diorang dah alert..
    ada company still terima org yg dah ada penyakit tapi will not provide insuran pd penyakit yg mmg dah ada tu...ni utk suami ko ke?

    ReplyDelete
  2. ye laa..utk hubby aku.. tq ita for the info.. rupanya company hubby aku nak report yg ckp dia dah recovered.. aku suruh dia discuss dgn boss dia pelan2.. tgk lah camne.. husband ko ada sakit gak ker?

    ReplyDelete

Words of wisdom