Surprise Giveaway By Aienienka - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, September 5, 2021

Surprise Giveaway By Aienienka

Salam hujung minggu semua.. mama buat silap terjoin GA lama.. guane jadi gitu haha.. pelik sungguh. Tw tau korang bgtau mama. Ok arini mama join GA yg betul2 punya ye. Jom support Surprise Giveaway By Aienienka. 

Cerita pasal surprise ni mengingatkan mama pada cerita lama dulu. Masa tu anak mama baru berumur setahun. En suami mama ni seorang yang pendiam dan tak banyak cakap even dgn besfren mama pun dia xbyk bercakap. Satu hari mama dan beberapa orang best friend buat gathering di rumah salah seorang kawan mama. Tak sangka dalam gathering tu dia buat surprised birthday mama. Wuwuu terharu sungguh. Mama imagine macam mana la dia boleh contact dan pakat dengan best friend mama tu. Mama betul2 surprised dan at the same time rasa appreciate sangat.. Itu la kisahnya... 🥰🥰




Klik sini untuk join ye https://www.aienienka.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html


SYARAT UNTUK SERTAI SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA
Please do follow my blog first!
Copy banner di atas dan buat satu entry untuk giveaway ini. Don't forget untuk backlink dia tau.
Jika tak keberatan, meh la follow akaun media sosial Aien:
Blog Instagram
Personal Instagram
Tiktok
Twitter
Like page facebook: Aienienka. Button ada kat bawah (mobile user) atau sebelah kanan (desktop user)

Story sikit the best suprise yang korang pernah dapat sebelum ni.
Publish the entry, and tinggalkan link di komen bawah.

Giveaway ini akan berlangsung dari 2 September 2021 sehingga 22 September 2021.

19 comments:

  1. Selamat bersegmen.. Saya pun baru sertai..

    ReplyDelete
  2. Good luck mama! Nanti nak join jugaklah

    ReplyDelete
  3. tq semua. goodluck juga buat yg join ye

    ReplyDelete
  4. husband bila pendiam memang banyak suprise dia kan mama? Haha


    All the best tau. Sorry baru update hari ni. :)

    ReplyDelete
  5. memang terharu dan seronok kalau dapat surprise ni kan.
    Semoga ada rezeki juga mamapp dapat surprise dari Aien nanti. Aaaminn...

    ReplyDelete
  6. Bab salah join GA lama tu hahahahahhahahahaha gelak je lah ye mama. Saya pun terjoin juga. hampeh betoi
    Awww semut tumpang lalu yee sini kikiki

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki.. Memang terharu kan jika yang tersayang buat suprise...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

Words of wisdom