Jom Join GiveAway Blog ShalimarYusofDotcom - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, July 11, 2021

Jom Join GiveAway Blog ShalimarYusofDotcom

Jom Join GiveAway Blog ShalimarYusofDotcom.  Mama nak join ni korang bila lagi. Syarat2 penyertaan simple tu yg buat mama bersemangat nak join. Jom u ol support ramai2. 


Sambil2 tu sesiapa yg belum join giveaway mama jemput la join ye. Terima kasih kepada yg dah join. Minta maaf mama x sempat nak blog walk semua peserta lagi.




Klik sini untuk join https://www.shalimaryusof.com/2021/07/Jom-Join-GiveAway-Blog-ShalimarYusofDotcom.html


Syarat Penyertaan

1. Membuat 1 entry bertajuk "Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom"

2. Isi Entry mestilah menarik rakan-rakan lain untuk menyertai. Boleh copy banner giveaway.

3. Selepas publish bolehlah tinggalkan link entry di bahagian komen. Nanti bolehlah Sha blogwalking ke blog anda.

4. Tempoh giveaway adalah selama 1 bulan bermula 4 julai 2021 hingga 4 ogos 2021.

5. Pemenang akan dipilih secara random.org.

6. Kepada BAKAL PEMENANG. Selepas menerima hadiah, anda perlu kongsikan tentang hadiah di media sosial sama ada instagram ATAU facebook peribadi anda.


11 comments:

  1. Goodluck and all the best mamapp! :)

    ReplyDelete
  2. All the best mama ;)
    shida pun join juga.

    ReplyDelete
  3. tq semua yg join mama wish good luck juga ye

    ReplyDelete
  4. jalan2 singgah sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog-shalimaryusofdotcom.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum MamaPipie... Alhamdulillah,, terima kasih sangat support GA Sha yang tak seberapa tuhh

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang jugak salah sorang yang join giveaway nie.. Semoga awak berjaya...

    ReplyDelete

Words of wisdom