Segmen Apakah perkara pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.com 19/04/20 To 28/04/20 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Tuesday, April 28, 2020

Segmen Apakah perkara pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.com 19/04/20 To 28/04/20

Harini mama nak join Segmen Apakah perkara pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.com 19/04/20 To 28/04/20. Sorry Shirven mama baru perasan segment ni nasib baik sempat lagi nak join..








Apa mama nak buat selepas PKP

Hmm.. sebenarnya mama dah rindu nak balik kampung. Selalunya kami balik sebulan sekali. Kali terakhir balik kampung awal tahun aritu.. Rindu nak pergi cari mee bandung muar dan menziarahi kubur arwah mak dan ayah mama.. Huhuu.

Selain tu mama kan cancel percutian keluarga mama. Boleh baca di sini Perintah Kawalan Pergerakan Malaysia, Mama Cancel PercutianKali kedua mama mengidam nak ke Pulau Pangkor tak berjaya. Mama harap dapat lah mama dan adik beradik sekeluarga pergi ke sana satu hari nanti..







Ni mama copy Syarat2nya dari blog Shirven:

1. Follow blog, nak buat jadi bloglist korang pun takpa ( 😍😍😍 sgt dialu-alukan) tapi bukan paksaan

2. Buat satu entry tentang apa yang korang nak sangat buat bila PKP ni berakhir (contoh, nak makan nasi ayam kat sini/sana, nak cuci mata kat mall, bak beriadah bersukan, nak balik kampung dan apa2 saja ya)

3. Backlink entry korang kat entry ni 

4. Tarikh segmen 19/04/2020 hingga 6.00am 28/04/2020

19 comments:

  1. Ala x sempat nak join. Huhuhu

    ReplyDelete
  2. Semoga niat yang baik Allah kabulkan..

    ReplyDelete
  3. Semoga ditunaikan ya. Saya pulak nak pergi jalan puas2 kalau semua dah okay haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tunggu betul2 clear baru gi jalan tau

      Delete
  4. terima kasih sebab support sis. yea, mostly semua dlm dilema rindu keluarga tersayang, saya bersyukur parent depan mata, so takda lah risau. semoga C19 cepat2 lah pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lega bila yg tersayang di depan mata kan.. alhamdulillah

      Delete
  5. Selamat bersegmen. Ejulz dah mulakan segmen. Boleh semak k.

    https://ejulz.blogspot.com/2020/04/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html?m=1

    Sponsor pun dialukan join

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik sponsor pun boleh ye.. jemput semua join segment ejulz

      Delete
  6. Mudah2an raya ni dapatlah balik ke kampung.

    ReplyDelete
  7. Menarik segmennya..nk join jg bila ada masa

    ReplyDelete
  8. amin.. tq semua atas doa.. ada juga yg tak sempat join ye

    ReplyDelete
  9. alamak da habissss...ke akan sambung lagi sebab pkp bersambung lagi..haha

    ReplyDelete
  10. sama lah, nak balik kampung ataupun pergi bercuti. Hopefully harga hotel tak mencekik lepas pkp

    ReplyDelete

Words of wisdom