PENCARIAN BLOGLIST BY AISYHAH NYAIS! - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, April 22, 2020

PENCARIAN BLOGLIST BY AISYHAH NYAIS!

Terasa macam dah lama mama tak join segment.. mama di tag oleh Aien dan Cuya untuk join segment ni. So, marilah sama2 kita support ye..







Kepada sesiapa yang belum join segment mama jemput la join. Terima kasih kepada semua yang support  Dan dah join tu. Ada yang tak sempat mama terjah lagi. Nanti mama akan terjah ye run worry

Ni mama copy syarat2 nya: 

  1. Follow Blog Aisyhah Nyais
  2. Copy Banner dan Paste di entry korang.
  3. Comment di entry ini dengan link URL pernyataan.
  4. Tag kawan korang minimum 3 orang *WAJIB

Mama tag Mimiazirah, Bonde & Kak Suria Amanda

13 comments:

  1. All the best mama.. ^^ selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen
    Mudah2an masuk carta

    ReplyDelete
  3. Tq tag sy kak. Nanti saya join

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah. Terima kasih sudi join ^^

    ReplyDelete
  5. Singgah...

    https://belajardanberbagi29.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  6. join juga tapi x dan blogwalking lagi..
    all the best =)

    ReplyDelete
  7. Tahniah. Anda menang!

    http://aisyhahnyais.blogspot.com/2020/04/the-winner-pencarian-bloglist-by.html

    ReplyDelete

Words of wisdom