Segmen Bloglist by Zati - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, April 1, 2018

Segmen Bloglist by Zati

Mama nak support satu lagi segmen Kali ni Dari

Hehe ada ke nak join ? Kalau ada alhamdulillah yang sudi join dan support zati.


Ni mama copy syarat penyertaan segment ni Dari blog Zati:


Syarat nak join senang dan mudah je!

1. Follow Blog zati > Follow <
2. Follow GooglePlus zati > Follow <
3. Follow Intagram zati > Follow <
4. Follow Facebook zati > Follow <
5. Add blog zati dalam Bloglist korang
6. Buat entry bertajuk " Segmen Bloglist by Zati "
7. Copy banner diatas dan back link kan ke entry ni.
8. Tinggal kan link ENTRY ,INSTAGRAM , FACEBOOK danGOOGLEPLUS korang untuk zati follow balik di ruangan komen bawah ni.

Mudahkan syarat nye ? hehe

Apa yang best segmen ni?
 :: hmm zati rasa berbaloi kot segmen ni. Sebab semua peserta akan berada dalam bloglist zati selama 3 bulan tau! ::

Yang penting korang kena rajin update blog ye supaya senang kengkawan lain nak terjah blog korang nanti.
Insyaallah ada rezeki zati nak buat Giveaway pulak.

Boleh cek senarai nama peserta disini >>> SENARAI NAMA PESERTA <<<

9 comments:

  1. Assalamualaikum..
    Terima kasih sudi join segmen bloglist by zati.
    zati dah update senarai blog yang join..
    boleh saling terjah menterjah ye! ^^

    1. Untuk join segmen boleh klik link ni SEGMEN BLOGLIST BY ZATI
    2. Untuk semak nama yang join klik link ni SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST BY ZATI

    ReplyDelete
  2. hai , ain datang singgah sini .
    dari segmen yang sama :)
    -farahain zfa-

    ReplyDelete

Words of wisdom