Contest wansteddy: love teddy bear - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Thursday, September 10, 2009

Contest wansteddy: love teddy bear



Yeay.. akhirnye aku dh sampai seru utk menyahut panggilan contest wansteddy aka mummy aliya damia [http://mummynaliya.blogspot.com/2009/09/contest-wansteddy-love-teddy-bear.html]
Contest ini bermula 10 september hingga 15 oktober 2009.
Syarat-syarat wansteddy contest....

1. Jadi follower wansteddy. DONE

2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda. DONE

3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda. DONE

4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear.
DONE inilah entry nye..

5. Adakah anda meminati teddy bear? Berikan jawapan ya atau tidak.
YA.. sangat minat n sukee

6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai. Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan).
OK. inilah gambar yg aku sgt suke dan menjadi pujaan hatiku ini..


7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut.
Banyak sebab nye aku suke gambar ini.. paling utama ialah gambar ini adalah gambar anak kesayangan aku dan teddy bear kesayangan aku yg bernama "Baulu". Dulu2 teddy bear pemberian hubby aku ni (hadiah masa zaman berchenta hehe) adalah tempat aku melepaskan rindu dendam pada hubby sejak dari bujang sampailah selepas kawen, peknen dan dia masuk wad treatment kanser dulu. Baulu la tempat aku mengadu segala bagai dan dia tau segala keperitan dan kemanisan sepanjang aku bersama dgn dia.. so, bila syafi dh kuar, aku pn dpt teddy bear baru kan (yakni syafi le). masa awal2 dulu susah gak nak berenggang dgn baulu. tp last2 aku gagahkan jua menurunkan baulu ini pd syafi. dan skrg aku duk peluk syafi yg montel shj, pastu syafi lak peluk baulu aku yg tetap awet muda hehehe.. syafi skrg ada 2 teddy bear. satu lagik adik aku hadiahkan besday dia arituh.. kalau dpt satu lagik bagus gak sebab dia skrg pn suke sgt dgn teddy bear. asyik kiss.. kiss.. teddy bear ajer.

so, wansteddy, hopefully dh cukup syarat kan.. thanks for organizing contest ni dan memeriahkan lagi semangat aku bercontest dan berblog hehe..

8 comments:

  1. wah,rancak join contest sekarang ni..bagus2.. jom kita sama-sama meriahkan lagi ye..

    good luck

    ReplyDelete
  2. okes adda.. dah double cek n total complete. good luck :)

    ReplyDelete
  3. cumei sgt gmbar syafi wth teddybear nih..=)

    ReplyDelete
  4. mrs adz, hihi jom ar kite memeriahkan suasana.. ni tgh demam nak join contest nih

    wansteddy, yeay.. dh lulus yek.. legaaa..

    thanks lily. xnak join sekali ker?

    ReplyDelete
  5. hehehe..demam contest dah melekat dah..semoga berjaya:)

    ReplyDelete
  6. nk cari gak la teddy bear kak nza yg lame tu...entah kt mana disimpan tu...ok good luck!!!

    ReplyDelete
  7. kanser???i didnt know dis..emailmebouthis adda..

    ReplyDelete
  8. hihii.. x dapek nak nolong zieha..

    jom nza bersama2 memeriahkan suasana.. menda yg baik elok dishare beramai2 ye tak..

    noy, u tak tau juga ke? dulu2 penah wat entry dlm blog ni.. nanti ada masa i emel esok ok

    ReplyDelete

Words of wisdom