The Rockest Blog Ever Award from Noy - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Monday, March 16, 2009

The Rockest Blog Ever Award from Noy

Dapat award ni dari Noy.. thanks Noy.. tak sangka rock juga blog haku nih.. hahaha.. mmg Noy rajin beri award pd blog nih.. sebab kengkawan cam Noy jugak lah yg membuatkan aku seronot banget memblogkan diri nih..

so, nak pass award ni pada:
1. Kay - Keabadian Cinta
2. Dhia - PiCTuRe Of My LiFe
3. .: ShAqUrA :. ~~tO LoVe aNd tO bE LoVeD~~
4. Mummy Qis - :.my heart...my soul.:
5. Awin - http://fendiawin.blogspot.com/
6. Ummi Nur Aleesya
7. Muhammad Aqeef Aniq
8. Fara - All my life
9. Faridah Laili Mokhtar
10. ummi afifah
11. Kak Zu
12. Kay - A great moment in my life

2 comments:

  1. sebab kengkawan cam Noy jugak lah yg membuatkan aku seronot banget memblogkan diri nih.. ->ooh.how sweet..Tq adda..im really touched..sedih lak ni..Muahhzz

    ReplyDelete
  2. touching ker? it's d truth noy.. hehe.. semangat sikit nak masuk blog semenjak ada kengkawan blog nih.. masa noy memula comment shoutbox dulu tuh kite baru2 jer wat blog nih xde arah tuju lagi.. skrg nampaknyer arah tuju dah jelas hehehe..

    ReplyDelete

Words of wisdom