Giveaway By Shida Radzuan - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, September 25, 2021

Giveaway By Shida Radzuan

Assalamualaikum semua, fuh mujur sempat lagi nak join Giveaway By Shida Radzuan. Sesiapa yang belum join tu marilah sama-sama kita support kengkawan blogger kita ye.

Mama sebenarnya sejak bertahun-tahun dulu lagi suka berkunjung ke blog Shida. Mama siap boleh ingat lagi template lama dulu yang ada banner kartun muka Shida dan masa tu warna blog bertemakan warna biru. Template sekarang pun masih berwarna biru (mesti Shida suka warna biru kan) dan blog Shida memang sangat user friendly. Loading laju nak interface pun senang nak guna. Sebab tu mama suka tinggalkan komen kat blog Shida. Ada sesetengah blog tu loading sangat slow sampai potong keinginan nak tinggal komen banyak2 (It's true tau).

Selain dari tu mama suka dengan topik-topik dan gaya penceritaan Shida dalam blog. Terasa macam dekat aje dengan kehidupan seharian mama dan terasa macam dengar cerita kawan-kawan aje. Sebab tu la ramai yang suka singgah blog Shida. Tengok PV dia memang power sampai 8.5M tau. Kesimpulannya, selain dari blog yang user friendly, blogger dia pun mama dapat rasakan friendly juga.. OK itu saja la je komen mama. 



Klik banner untuk join atau klik link ni https://www.shidaradzuan.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html


SYARAT-SYARAT GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN
  1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan
  2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter
  3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway
  4. Cerita sikit dalam entri : Apa yang korang suka tentang blog shida
  5. Selesai semua, publish dan submit link entri ke ruangan komen entri


20 comments:

  1. Good luck mama. Haahlah, saya baru perasan, warna biru memang warna dominan di blog Shida

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya mama, ada rezeki mana tahu kan

    ReplyDelete
  3. tqtq semua. goodluck bagi yang join juga ye

    ReplyDelete
  4. Dah join juga GA Shida ni. Semoga ada rezeki kita :)

    ReplyDelete
  5. Walaupun lambat tapi nak ucapkan goodluck!

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join GA shida ya MAMA :)
    Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi.
    Good Luck ya Mamapp ^_^

    ReplyDelete
  7. nak ucap good luck tp result dah keluar hehehehe

    ReplyDelete

Words of wisdom