Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, September 9, 2021

Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

Assalamualaikum semua. Mujur mama masih berkesempatan nak join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100. Jom sama-sama kita support kengkawan blogger.

Post2 di blog Busyra semua best. Mama suka tengok resepi dan gambar-gambar di post blog Busyra semua cantik dan kena dengan warna template blog. Salah satu post yang mama suka ialah Jalan-Jalan Cari Makan Alor Setar Covid-19 Style. Mama ni kan sejenis yang suka jalan-jalan cari makan. Tapi disebabkan covid maka tak dapat le berjalan dan explore makanan. Bila baca post ni buat mama macam mengembara ke Alor Setar nun. Tengok kerabu meggie, cendawan goreng cheese, mix berry yogurt dan spicy popcorn chicken tu alahai sedapnya..



2 pemenang dicari. Kalau nak join sila klik banner tu ye.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow blog busyratakiyudin
2. Like facebook page Y.ra Printing
3. Buat 1 entri "Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100"
4. Copy & paste banner di atas dan link kan ke entri ini
5. Dalam entri tersebut, nyatakan 1 entri lain yang korang suka dalam blog busyra
6. Komen link penyertaan korang di ruangan komen

18 comments:

  1. Selamat bergiveaway mamapp. Semoga ada rezeki menang hadiah dari Busyra. Aaminn...

    ReplyDelete
  2. Selamat bergiveaway mamapipi. Semoga ada rezeki😊💕.

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen semua..

    semoha ianya banyak memberi manfaat kepada kita semua

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan moga berjaya..

    ReplyDelete
  5. Selamat maju jaya mama. Ada rezeki dpt la hadiah nanti. In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  6. Good luck mama. Nasib baik sempat

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete
  8. tq semua.. eh skrg dah umum la kan.. jom usha pemenang

    ReplyDelete
  9. Blogwalking dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete

Words of wisdom