Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, February 21, 2021

Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey

Dah hari Ahad? Sekejap ya masa berlalu.. Jom la join mama sama2 kita join Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey ni.


Klik sini utk join http://www.naniey.com/2021/02/segmen-pencarian-bloglist-2021-by.html

Syarat Penyertaan


  1. Blogger Malaysia yang aktif blogging
  2. Follow blog www.naniey.com (wajib) dan aku akan follow korang balik. Kalau rajin korang follow IG aku sekali @nanieydotcom (tak wajib pun)
  3. Tampal banner kat atas ni di entri korang. Dah siap tinggalkan komen kat blog aku untuk aku update list reader kat sini. (Aku terus update korang dalam bloglist aku)
  4. Dah siap ! Pencarian bloglist ni bermula 2 Februari 2021 sehingga 5 Mac 2021

Selamat Bersegmen semua.


 

6 comments:

Words of wisdom