SEGMEN : Pencarian Bloglist By Izatie Salim - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, December 5, 2020

SEGMEN : Pencarian Bloglist By Izatie Salim

Assalamualaikum semua. Harini mama nak join SEGMEN : Pencarian Bloglist By Izatie Salim. Salam kenal ye Zati







Alolo comel gambar kucing hitam dalam banner ni

Boleh klik sini untuk join https://izatiesalim.blogspot.com/2020/11/segmen-pencarian-bloglist-by-izatie.html


Ni mama copy dari blog Zati

Bloglist ni akan kekal selama setahun. Bila adanya bloglist ni senang la zati nak tengok kawan-kawan update, senang nak blogwalking.







Step nya tersangatlah mudah, hanya buat satu entry tentang segmen ni, copy dan paste kan banner diatas dalam entry korang.. lastly, komen link penyertaan korang kat bawah ni ye..


Tarikh tutup : 31 Dec 2020


10 comments:

Words of wisdom