Segmen Pencarian Bloglist Awesome by Eza Boom Boom - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Thursday, December 24, 2020

Segmen Pencarian Bloglist Awesome by Eza Boom Boom

Jom join Segmen Pencarian Bloglist Awesome by Eza Boom Boom. Eza Boom Boom dah beberapa kali singgah blog mama dan mama really appreciate. So, inilah masa untuk mam support segment rakan-rakan.. Sebab mama nak masuk dalam bloglist supaya rakan-rakan blogger tak terlepas post dari mama. Selain itu mama berharap agar silaturrahim sesama blogger bertambah erat. Bloglist memang memainkan peranan penting dalam dunia blog kan..Seronok sangat bila dapat lihat blog mama dalam bloglist orang lain..







Mama tengok ramai dah join GA ni. Kepada semua peserta good luck mama ucapkan










Ni mama copy syarat-syaratnya dari blog Eza

  1. Follow blog Eza Boom Boom.
  2. Letak tajuk post, "SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM"
  3. Letak banner yang tertera di atas dan letak backlink entry ini
  4. Nyatakan SEBAB (REASON) ingin disenarai dalam bloglist Eza
  5. Tinggalkan link entry penyertaan di ENTRY ini. 
  6. Blogger mestilah beralamat di Malaysia.
  7. Tarikh tutup: 27 Disember 2020 (Ahad), jam 11.59 malam.
  8. Siap!
Tanda terima kasih dan penghargaan Eza kepada korang yang baik hati dan supportive, terdapat enam hadiah yang korang boleh menangi mengikut kategori:

KATEGORI 1: ENTRY YANG POSITIF & KREATIF (rujuk syarat no. 3)
Hadiahnya adalah berupa wang tunai yang akan dipindahkan secara online banking:
  • RM30 x 1 peserta
  • RM20 x 1 peserta
  • RM10 x 1 peserta 

KATEGORI 2: LUCKY PARTICIPANTS
Pemenang ditentukan dengan menggunakan aplikasi random number generator. Oleh itu, semua peserta yang join ada peluang untuk menang. Hadiahnya adalah:
  • Planner Book 2021 x 3 peserta 
SEMUA BLOG peserta yang menyertai segmen ini, akan DISENARAI dalam bloglist Eza selama enam bulan iaitu sehingga 30 Jun 2021. 



18 comments:

  1. Menang kalah masuk bloglist.

    ReplyDelete
  2. good luck mama!! kita pun ada join jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Terima kasih mamapp atas sokongan sudi join segmen Eza. Eza sangat hargai. InsyaAllah esok pagi boleh check senarai peserta yang telah dikemaskini. Happy blogging dan ceria-ceria selalu tau :)

    ReplyDelete
  4. jalan-jalan dari segmen yang sama

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Sudah menang. Tengok senarai pemenang tadi.

    ReplyDelete

Words of wisdom