Giveaway by Blog Tangan Gebu - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, December 26, 2020

Giveaway by Blog Tangan Gebu

Harini mama nak join Giveaway by Blog Tangan Gebu. Salam kenal dari mama.








Mama join GA ni tentulah sebagai tanda sokongan kepada sahabat blogger dan ingin bersama memeriahkan giveaway. Seronok bila ada byk penyertaan kan.

Blog Tangan Gebu Giveaway

Klik sini untuk join https://tangangebu27.blogspot.com/2020/12/blogger-giveaway-jute-bag-aeon-voucher.html








Untuk menyertai contest ni, anda mestilah ada BLOG dan akaun Instagram. Syaratnya senang je;

  1. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway by Blog Tangan Gebu" (jangan lupa masukkan link http://tangangebu27.blogspot.com)
  2. Tulis ayat ringkas/perenggan kenapa anda join giveaway ni dan copy paste gambar pertama dalam post ini.
  3. Baca salah satu artikel dalam blog ini dan tinggalkan komen.
  4. Follow Blog Tangan Gebu, Instagram dan subscribe blog (contoh dalam gambar untuk subscribe blog).
  5. Lepas dah siap semuanya, boleh tinggalkan link blog post di bahagian komen post ini.

Pemenang-pemenang akan diumumkan dalam blog ini. Nantikan update daripada saya ya. Terima kasih kerana sudi join Giveaway Contest Tangan Gebu!
Hadiah Pertama (Worth more than RM60)


Hadiah Kedua


Hadiah Ketiga
Hadiah Keempat


Hadiah saguhati:
Blog anda akan berada dalam blog list favourite Tangan Gebu selama sebulan.


13 comments:

  1. Hadiah menarik. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. Good luck mama!! Semoga bertuah kali ni 😊😊

    ReplyDelete
  3. Amin . Amin yrba tq semua atas doa.. good luck bagi yg jugak ye

    ReplyDelete
  4. hai good luck:)

    done follow sini. dari segment yang sama

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    ReplyDelete
  5. goodluck mama :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/drama-indonesia-assalamualaikum-calon.html

    ReplyDelete
  6. Good luck mama. Hadiah pun menarik

    ReplyDelete
  7. Selamat Tahun Baru 2021 diucapkan.. Best of luck to you, saya datang dari giveaway yang sama... Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete

Words of wisdom