SEGMEN | SUBSCRIBE YOUTUBER & FOLLOW BLOGGER UP TRAFFIC - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, October 3, 2020

SEGMEN | SUBSCRIBE YOUTUBER & FOLLOW BLOGGER UP TRAFFIC

Jom join SEGMEN | SUBSCRIBE YOUTUBER & FOLLOW BLOGGER UP TRAFFIC. Rare segment ni Dan pada masa yang sama mama suka sangat sebab boleh exchange sub YouTube sesama peserta.







Mama ni walaupun ada YouTube tapi takdelah daring sangat nak buat YouTube power macam orang lain. Mama sekadat share resepi, tempat yang mama pergi dan random video. Alhamdulillah ada juga view walaupun X banyak mana. Jemput semua sub YouTube mama ni.


Siapa nak join boleh klik link di bawah:

Tiada apa nak komen tentang blog madam caramel. Cuma mama suka konsep yg clean dan minimalis. Loading blog pun laju. Terbaekk!

Terima kasih kerana membuat segmen ni. Win-win situation antara madam.caramel Dan semua peserta..







Ni mama copy dari blog MC:


Ni salah satu usaha MC untuk hebahkan kepada rakan blogger lain channel kita untuk semua blogger.


Atleast dalam masa yang sama menaikkan Viewer , Subs dan Posting blogger tu tanpa perlu nak paksa orang nak follow kita la ..ataupun nak masuk Page FB Sub.cr to Sub.cr tu.

MC akan create post Senarai peserta segmen ni dengan link youtube yang korang share nanti apabila tamat tempoh segmen.

So boleh la sesama kita layan youtube channel story korang.

18 comments:

  1. Seronok macam ni support each other

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak.. sy pun mau join juga nie ^^

    ReplyDelete
  3. Tqtq semua.. sesiapa yg join Tu mama ucapkan Selamat bersegment juga

    ReplyDelete
  4. Bagus ada segmen mcm ni. Saling sokong sesama kita.

    ReplyDelete
  5. tq semua.. good luck siapa yg join

    ReplyDelete
  6. JALAN2 https://belogsjm.blogspot.com/2020/10/segmen-subscribe-youtuber-follow.html

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-subscribe-youtuber-follow.html

    ReplyDelete

Words of wisdom